Πολιτική

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; Γιατί εξαφανίστηκαν οι Τούρκοι πιλότοι από το Αιγαίο;

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

turkish-f-16-blue-630x453Άφαντοι είναι το τελευταίο 48ωρο οι Τούρκοι πιλότοι από το Αιγαίο. Εκεί που τον Νοέμβριο έκαναν καθημερινά παραβιάσεις, αλλά και κλειστές αερομαχίες, ξαφνικά εξαφανίστηκαν από προσώπου γης!

Τι άραγε συμβαίνει;

Σύμφωνα με ειδικούς που παρακολουθούν την τουρκική δραστηριότητα τα “μεμέτια” έχουν κρυφτεί κυριολεκτικά, καθώς τελευταία ο Ερντογάν βγήκε παγανιά και έχει συλλάβει κάπου 60 πιλότους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, με κατηγορίες ότι συμεργάζονται με τον Γκιουλέν.

Το είδαν αυτό οι ιπτάμενοι και φαίνεται ότι αποφάσισαν να κάνουν λευκή απεργία. Δεν απογείωσαν αεροσκάφη ούτε καν για εκπαίδευση πόσο μάλλον δε για παραβιάσεις κατά της Ελλάδας και των συνόρων της ΕΕ.

Κάποιοι από τους συλληφθέντες έχουν φυλακιστεί ήδη και κανείς φυσικά δεν γνωρίζει ποιο πρόκειται να είναι το μέλλον τους ενώ κάποιοι πιο τυχεροί αφέθηκαν ελεύθεροι αλλά με ισχυρούς περιοριστικούς όρους. Όσοι συνελήφθησαν και δεν κατάφεραν οι αρχές να τους απαγγείλουν καμία κατηγόρια είναι και πάλι στην εργασία τους είτε σε επιτελεία είτε σε πολεμικές μοίρες.

Μετά το ενορχηστρωμένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου το αεροπορικό δυναμικό της Τουρκίας έχει φτάσει μόλις τους 400 ιπταμένους (κάποιοι από αυτούς δεν πετάνε σε πολεμικές μοίρες) μ’ έναν αριθμό πολεμικών αεροσκαφών που αγγίζει τα 300….

onalert.gr