Πολιτική

Η κρυφή ομιλία Ομπάμα – Που και γιατί έγινε

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

asteras1 637 355

Ήταν πολλοί λίγοι αλλά εκλεκτοί αυτοί που παραβρέθηκαν στην μυστική ομιλία Ομπάμα στην Αθήνα. Μια ομιλία που έμεινε μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ήταν… οικογενειακή.

Ήταν η ολιγόλεπτη ομιλία του Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια μιας μικρής τελετής στον Αστέρα Βουλιαγμένης προς τιμήν των εργαζομένων της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.

asteras2

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το πρωί, και πριν ο Αμερικανός πρόεδρος πάει στην Ακρόπολη της Αθήνας είχε συνάντηση με το προσωπικό της πρεσβείας στην αυλή του πολυτελούς ξενοδοχείου.

asteras3

«Ηταν φανταστικός! Προσιτός, ευδιάθετος και χαμογελαστός», αποκαλύπτει άτομο που ήταν στη σεμνή τελετή που διοργανώθηκε.

Ο πρόεδρος Ομπάμα, σύμφωνα με το “Έθνος” ευχαρίστησε τους εργαζομένους της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και με τη σύντομη ομιλία του κατάφερε να τους εμπνεύσει και να τους ευχαριστήσει για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Μετά την πεντάλεπτη ομιλία του, ο Αμερικανός πρόεδρος έσφιξε το χέρι όλων των υπαλλήλων, συνομίλησε μαζί τους και έβγαλε και φωτογραφίες με τα παιδιά τους.

asteras4

Η μόνη παράκληση του προέδρου ήταν να τού επιτρέψουν να μη βγάλει… “σέλφι”.