Πολιτική

Κομπίνα με τα Πόθεν Έσχες υπουργών, βουλευτών κ.α.

pothen esxesΑποκλειστικές πληροφορίες του spirospero.gr, αναφέρουν ότι ο έλεγχος των πόθεν έσχες των υπουργών βουλευτών, πρώην βουλευτών , πρόεδρων ΔΕΚΟ και άλλων αξιωματούχων ανατέθηκε σε ιδιωτική ελεγκτική εταιρία.

Το περίεργο είναι ότι η ιδιωτική ελεγκτική εταιρία που ανέλαβε τον έλεγχο των πόθεν έσχες με ανάθεση του ελληνικού κοινοβουλίου έχει την ίδια διεύθυνση και το ίδιο τηλέφωνο και τους ίδιους μετόχους άλλης ελεγκτικής εταιρίας η οποία πρόσφατα είχε ελέγξει υποθέσεις όπως το Βατοπέδι, η Siemens , το Alter, η Proton, επιχειρηματίες κομπιναδόρους του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου και όλους τους είχε βγάλει λάδι με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο. Προφανώς επειδή οι αρμόδιοι δεν τολμούσαν να αναθέσουν στην εκτεθειμένη ελεγκτική εταιρία ευθέως τη δουλειά του ελέγχου του πόθεν έσχες των πολιτικών εφηύραν το κόλπο, δημιουργήθηκε μία νέα ελεγκτική εταιρία με τα ίδια γραφεία, το ίδιο τηλέφωνο και τους ίδιους μετόχους.

Οι ελεγκτικές εταιρίες στην Ελλάδα είναι 4 και στη μία Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ήταν μέχρι πρότινος ο νυν υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.

Τα μέλη της ελεγκτικής εταιρίας που έβγαλε λάδι όλες τις λαμογιές είχε Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο στενό συνεργάτη του πρώην υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γ. Αλογοσκούφη και πολλά μέλη της εταιρίας έχουν στενές σχέσεις με υψηλόβαθμα πολιτικά στελέχη.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Σχόλια:

ΛΕΩΝ:

ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30ΕΤΙΑ ΘΑ ΔΙΑΚΣΤΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΒΟΛΕΥ ΤΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ…ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Α.ΞΑΝΘΑΚΗΣ:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΤΑΜΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΓΗΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ .ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ:

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΟΚΟΚΟ.
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

TM:

ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΛ……..ΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΖΩΑ ΚΗΦΗΝΕΣ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

Νίκος:

Ορκωτοί λογιστές, εκτιμητές, αξιολογητές κλπ. Οι μόνοι που έχουν δουλειές στη γενική κρίση. Που ξανακούστηκε ο ελέγχων να βρίσκεται στο pay book του ελεγχομένου. Από τη μιά λένε ότι η βουλευτική αποζημίωση δε τους φτάνει και από την άλλη έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία και ζουν ζωή χαρισάμενη. Ας αναθέσουν την έρευνα σε αμερικάνικη δικηγορική εταιρεία