Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Καρφί» Καραπαπά για την «πράσινη» ανακοίνωση (photos)

Onsports Team 06 Ιουλίου 2020, 00:45 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ειρωνεύτηκε για την ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» στο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ… Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των play off της Super League, με τους «πράσινους» να έχουν απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα από τη…


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Καρφί» Καραπαπά για την «πράσινη» ανακοίνωση (photos)


Onsports Team


06 Ιουλίου 2020, 00:45

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ειρωνεύτηκε για την ανακοίνωση που εξέδωσε το «τριφύλλι» στο ημίχρονο της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ…

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των play off της Super League, με τους «πράσινους» να έχουν απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο ημίχρονο της αναμέτρησης εξέδωσε ανακοίνωση λόγω του πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Ολυμπιακού ο ρέφερι από τη Θεσπρωτία. Ο Σωκράτης Διούδης απέκρουσε την εκτέλεση του Βαλμπουενά πάντως, για να παραμείνει το 0-0 στα πρώτα 45 λεπτά.

Την ενέργεια αυτή των «πράσινων», ειρωνεύτηκε με μήνυμά του στα social media ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς ο οποίος έκανε λόγο για… νέα Ξάνθη και για «τσιράκια» του Βορρά!

  • 2927582 1

Onsports.gr