Τα γενέθλια του spirospeo.gr

. Media

pΠρωταπριλιά σήμερα. Καλό μήνα... και δεν είναι ψέματα ότι σήμερα το spirospero.gr έχει γενέθλια. Κλείνει ένα χρόνο. Με την προτίμησή σας (άντε και λίγο με την δουλειά μας) γίναμε μια αξιοπρόσεκτη δύναμη στο διαδίκτυο. Για να πούμε την αλήθεια (κι ας είναι πρωταπριλιά) η επιτυχημένη διαδρομή του spirospero.gr είναι πάνω από τις προσδοκίες μας.

Σας δίνουμε μια υπόσχεση: θα συνεχίσουμε έτσι και καλύτερα, με περισσότερες αποκαλύψεις στις δύσκολες μέρες που διέρχεται η χώρα και πρέπει οι πολίτες να ενημερώνονται σφαιρικά και σε βάθος.

Θέλουμε όμως και συνεργασία σας. Να μας στέλνετε ότι ενδιαφέρον βλέπετε. Μια φωτογραφία αξίζει χίλιες λέξεις λέμε εμείς οι παλιο-καραβάνες της δημοσιογραφίας. Και μια καταγγελία σας μπορεί να βγάλει μεγάλο δημοσιογραφικό λαγό. Και βεβαίως ο ρεπόρτερ θα είσαστε εσείς.
Το spirospero.gr για όλα όσα κάνατε για εμάς τον πρώτο χρόνο της ύπαρξής μας σας προσφέρει ένα πρακτικό και όμορφο δώρο μίνι διακοπές για τρία ζευγάρια στη μαγευτική Βυτίνα, στο 5άστερο ξενοδοχείο Seleni (η κλήρωση θα γίνει στις 8 Απριλίου).

Χίλια ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας


karatzaferi1Σπύρος Καρατζαφέρης

 

 

 

8 Απριλίου η μεγάλη κλήρωση του spirospero - Κερδίστε με ένα Like

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση