Αυστηρώς Ακαταλληλο

Ποια στάση του σεξ ελαχιστοποιεί το άγχος στην κρεβατοκάμαρα;

Τα προβλήματα στύσης είναι πολύ κοινά, ιδιαίτερα σε άνδρες άνω των 40 ετών, υποστηρίζει η Ελληνική Εταιρεία Σεξολογίας. Οι περισσότεροι άνδρες περιστασιακά αποτυγχάνουν να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν μια στύση και αυτό οφείλεται συνήθως σε στρες, κούραση, άγχος ή υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο Δρ Apostolopoulos George, ειδικός στην εμμηνόπαυση και τις ορμονικές αλλαγές που επηρεάζουν τη λίμπιντο, αποκάλυψε μια απλή στάση που θα μπορούσαν να υιοθετήσουν οι άνδρες σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τη στυτική δυσλειτουργία από το να παρεμβαίνει στη σεξουαλική τους ζωή.

Μιλώντας αποκλειστικά στην στο Hot News είπε: «Νομίζω ότι όταν πρόκειται για τα προβλήματα στύσης, έχουμε να κάνουμε με την εμπιστοσύνη μεταξύ των δύο και τη μείωση του άγχους μεταξύ δύο ανθρώπων.

«Όταν μιλάμε για προβλήματα στύσης, κάποια πράγματα όπως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η κακή διατροφή και η μη άσκηση είναι δυνατόν να προκαλέσουν μια τέτοια κατάσταση».

«Θα σκεφτεστε ότι ίσως να μην πίνω τόσο πολύ αλκοόλ όσο νομίζεις, πιστεύω όμως πως πολλοί άνθρωποι σκέφτονται «ας πιούμε αρκετό αλκοόλ», γιατί με αυτό τον τρόπο τους βοηθά να ξεπεράσουν τις αναστολές τους. Στην πραγματικότητα μπορεί το αλκοόλ να σας βοηθήσει με τις αναστολές σας, είναι όμως και ένας από τους λόγους που μπορεί να έχετε προβλήματα με την στύση σας».

Ο γιατρός μας πρότεινε ποιες στάσεις πρέπει να εξετάσουν οι άντρες προσπαθώντας να διευκολύνουν το πρόβλημα, η καλύτερη στάση που μπορεί να βοηθήσει έναν άνδρα να ξεπεράσει το πρόβλημα στύσης είναι αυτή που η γυναίκα έχει πέσει στα τέσσερα και ο άντρας είναι από πίσω της. Η στάση που πολλοί αναφέρουν ως “πισωκολλητό” ή το στυλ των σκύλων.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι για τους άνδρες γενικά, οποιαδήποτε στάση υποθέτω ότι είναι βαθιά διεισδυτική είναι μια πολύ καλή στάση για να αντιμετωπίσετε προβλήματα στύσης».
«Πιστεύω ότι η στάση από πίσω, βοηθά τους άνδρες γιατί αυτό αφαιρεί λίγη πίεση, ώστε να μην είναι πραγματικά πρόσωπο με πρόσωπο σε ιεραποστολική θέση ή να έχουν οπτική επαφή».
«Θέσεις όπως το στυλ σκυλιών θα μείωναν πιθανώς κάποιο από το άγχος τους].

Και ενώ πολλά προβλήματα στύσης λέγεται ότι δεν προκαλούν ανησυχία, η Ελληνική Εταιρεία Σεξολογίας δηλώνει ότι εάν συμβαίνει συχνά, θα μπορούσε να είναι σημάδι μιας υποκείμενης κατάστασης υγείας, επομένως είναι καλύτερο να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας.

Μια καλή ιδέα σε περίπτωση που δεν αντιμετωπίζεται πολύ σοβαρά προβλήματα στύσης, είναι να πάρετε κάποιο φυτικό συμπλήρωμα διατροφής όπως το Xtrazex ή τις σταγόνες Bluestone που θα βοηθήσουν να έχετε καλύτερη στύση με φυσικό τρόπο και χωρίς παρενέργειες

Η Δρ Apostolopoulos George εργάζεται στην Harper Clinic στο Λονδίνο, με τους τομείς εξειδίκευσής της να περιλαμβάνουν την εμμηνόπαυση, το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, τη διαταραχή του προεμμηνορροϊκού στρες, την υγιή γήρανση και τη διαχείριση βάρους.

Πηγή: hot-news.gr