Περίεργα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Είναι αυτή η στιγμή που η ψυχή εγκαταλείπει το σώμα;

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

ambulance Τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Για εκείνους που πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή, αυτή η φωτογραφία θα μπορούσε απλώς να επιβεβαιώσει τις υποψίες τους.

H φωτογραφία που τράβηξε ένας οδηγός φορτηγού στο Κεντάκι των ΗΠΑ κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς μια αχνή, φιγούρα φαίνεται να αναδύεται από το σώμα ενός νεκρού μοτοσικλετιστή. Ωστόσο, μπορεί να είναι και ένα παιχνίδι του φακού.

Ο οδηγός του φορτηγού ανέβασε την περίεργη αυτή φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook γράφοντας: «Τράβηξα αυτή τη φωτογραφία από το φορτηγό μου. Κάντε ζουμ και προσέξτε τη σκιά που βρίσκεται πάνω από το καπέλο του αστυνομικού. Ελπίζω να είναι όλοι καλά!».

Όπως ήταν φυσικό, το facebook «πήρε φωτιά» με άλλους να λένε ότι είναι μια απόδειξη για την ύπαρξη μετά θάνατον ζωής και με κάποιους άλλους να λένε ότι ο φορτηγατζής έχει μεγάλη φαντασία…

Ο θάνατος του άτυχου μοτοσικλετιστή διαπιστώθηκε μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο.

Τα σχόλια δικά σας!

psyxh

Και κάτι που μπορεί να ελέγχει καταγράφοντας, έχει και την άδεια να ελέγχει δίνοντας κάποια στιγμή και εντολές. Κι ένας χαλασμένος, υπνωτισμένος εγκέφαλος είναι ό,τι πρέπει για να τις δεχτεί χωρίς καμία αντίρρηση.

Η Nintendο σάλπισε και τώρα δημιουργεί τις παγκόσμιες στρατιές των ζόμπι της… Αν αγαπάτε τα παιδιά σας, κρατήστε τα μακριά από αυτό!

Πηγή: allnewz.gr

– See more at: http://apocalypsejohn.com/skines-apokalipsis-anthropi-zompi-kinigoun-tis-aniparktes-figoures-pokemon/#sthash.rGRq9ftz.dpuf