Αθλητισμός

Εξελίξεις στην Ξάνθη

ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Άλλαξε όλο το διοικητικό συμβούλιο της Vialand, της εταιρείας δηλαδή που κατέχει το Σαλέ των Πηγαδίων αλλά και τα προπονητικά γήπεδα δίπλα από αυτό, σύμφωνα με έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή του ThrakiSportS. Πρόκειται για την εταιρεία που πουλήθηκε από την Βιαμάρ των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη στην κυπριακή RFA του…


ΠΑΟΚ – Ξάνθη: Άλλαξε όλο το διοικητικό συμβούλιο της Vialand, της εταιρείας δηλαδή που κατέχει το Σαλέ των Πηγαδίων αλλά και τα προπονητικά γήπεδα δίπλα από αυτό, σύμφωνα με έγγραφο που περιήλθε στην κατοχή του ThrakiSportS.

Πρόκειται για την εταιρεία που πουλήθηκε από την Βιαμάρ των Χρήστου Πανόπουλου και Πολυχρόνη Συγγελίδη στην κυπριακή RFA του Γιάννη Καλπαζίδη. 

Το έγγραφο που φέρνει στην δημοσιότητα το ThrakiSportS αποκαλύπτει ότι οι Χαλαβαζής, Πιαλόγλου, Πανόπουλος και Συγγελίδης έπαψαν να είναι μέλη στο ΔΣ της Vialand από τις 22 Ιανουαρίου του 2020 – πέντε ημέρες δηλαδή πριν εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την πολυϊδιοκτησία. 

panopoulos pialoglou agrafiotis

Από εκείνην την ημέρα, τουλάχιστον με βάση το έγγραφο αυτό, οι συγκεκριμένοι παύουν ουσιαστικά να έχουν οποιαδήποτε σχέση με το ξενοδοχείο «Σαλέ» και τις αθλητικές εγκαταστάσεις με τα προπονητικά γήπεδα δίπλα από αυτό.

Μάλιστα, το ΔΣ της Vialand από τετραμελές που ήταν μέχρι τις 22 Ιανουαρίου, είναι πλέον… μονομελές. Για την ακρίβεια, η Vialand από «Ανώνυμος Εταιρεία Εκμετάλλευσης Εστιατορίων – Ξενοδοχείων -Χώρων Αναψυχής» γίνεται όπως μπορείτε να διαπιστώσετε «Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Εκμετάλλευσης Εστιατορίων – Ξενοδοχείων – Χώρων Αναψυχής».

Πηγή: thrakisports.gr

paok xanthi super league 1

Sportdog.gr