Αθλητισμός

«Δίνει μέχρι 6 εκατ. ευρώ ο ΠΑΟΚ για Μενσά»

Δημοσίευμα στην πατρίδα του Μπερνάρ Μενσά, αναφέρει ένα ποσό το οποίο μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με το συντάκτη του. Ο 25χρόνος μέσος που ανήκει στην Καϊσέρισπορ, βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ και η ιστοσελίδα «Ghanasoccernet», μπαίνει στη διαδικασία αναφοράς χρηματικού ποσού, στο ενδεχόμενο μεταγραφής. «Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να…

Δημοσίευμα στην πατρίδα του Μπερνάρ Μενσά, αναφέρει ένα ποσό το οποίο μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με το συντάκτη του.

Ο 25χρόνος μέσος που ανήκει στην Καϊσέρισπορ, βρίσκεται στη λίστα του ΠΑΟΚ και η ιστοσελίδα «Ghanasoccernet», μπαίνει στη διαδικασία αναφοράς χρηματικού ποσού, στο ενδεχόμενο μεταγραφής.

«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δαπανήσει μέχρι 6 εκατομμύρια ευρώ για την υπογραφή του Μπερνάρ Μενσά» αναφέρει ο συντάκτης, ο οποίος κατατάσσει τον Μενσά στο ρόστερ της Κασίμπασα, στην οποία έπαιξε ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη σεζόν 2017-2018, μάλλον εκ παραδρομής…

Το ποσό δείχνει μεγάλο έτσι κι αλλιώς, πόσο μάλλον για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ από αυτό το καλοκαίρι και έπειτα, ωστόσο έχει ενδιαφέρον ότι οι συμπατριώτες του Μενσά, μπαίνουν σε αυτήν τη διαδικασία.

Sdna.gr