Αθλητισμός

Αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Θρύλου στον Βόλο! (video)

Στον Βόλο βρίσκεται για το αυριανό (22/12) ματς με την τοπική ομάδα η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε πριν από λίγη ώρα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.Εκεί όπου περίμεναν τους «ερυθρόλευκους» πάρα πολλοί ΓΑΥΡΟΙ, αποθεώνοντάς τους και εμψυχώνοντάς τους, ώστε να τα δώσουν όλα για μία ακόμη νίκη και ιδανικό κλείσιμο στην χρονιά, όντες στην…


Αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Θρύλου στον Βόλο! (video)

Στον Βόλο βρίσκεται για το αυριανό (22/12) ματς με την τοπική ομάδα η αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία έφτασε πριν από λίγη ώρα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Εκεί όπου περίμεναν τους «ερυθρόλευκους» πάρα πολλοί ΓΑΥΡΟΙ, αποθεώνοντάς τους και εμψυχώνοντάς τους, ώστε να τα δώσουν όλα για μία ακόμη νίκη και ιδανικό κλείσιμο στην χρονιά, όντες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ δεν σταμάτησαν να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα, ανάβοντας πάρα πολλά καπνογόνα, δείχνοντας για μία ακόμη φορά ότι παντού είναι Ολυμπιακός, με τον Βόλο να είναι και αυτός κατακόκκινος!

Δείτε βίντεο από την αποθεωτική υποδοχή των οπαδών του Ολυμπιακού στην αποστολή της ομάδας κατά την άφιξή της στον Βόλο:

Διαβάστε επίσης

Με το μαχαίρι στα δόντια από την αρχή, ξανά!

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να μπει δυνατά από το ξεκίνημα στο ματς με τον Βόλο, «καθαρίζοντας» την νίκη, όπως έκανε στα τελευταία 3 του ματς στο πρωτάθλημα.

Τι κάνει ο Τζήλος στην Λαμία;

Μία πολύ οριακή φάση σημειώθηκε στο ματς της ΑΕΚ στην Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να φωνάζει για χέρι του Σιμόες… Όμως, ο Τζήλος δεν ειδοποίησε καν τον Σκουλά να ξανά δει τη φάση…

Στην Βραζιλία ο Γκιλιέρμε! (photo)

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στη χώρα του, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Στους κορυφαίους επιθετικούς παγκοσμίως ο Ελ Αραμπί!

Ο Μαροκινός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Νο.36 με τα καλύτερα «9αρια» στον κόσμο, όσον αφορά στο σκοράρισμα και τις ασίστ…

Gavros.gr