Φωνάζει ο "κλέφτης" να "φοβηθεί" ο νοικοκύρης

. Πολιτική

gapΟ τέως Πρωθυπουργός κύριος Γιώργος Παπανδρέου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά μερίδα ΜΜΕ και δημοσιογράφων μέσω του συνεργάτη του σε θέματα τύπου Γιώργου Ελενόπουλου.
Η επίθεση γίνεται για τις αποκαλύψεις και τα σχόλια στο θέμα των ΜΚΟ.
Ο Γ.Παπανδρέου χαρακτηρίζει "στημένα" και "κατασκευασμένα" τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τις ΜΚΟ και ανθρώπους του που έχουν εισπράξει από το ΥΠΕΞ εκατομμύρια ευρώ.
Υπευνθυμίζεται ότι ο κύριος Παπανδρέου διαφήμιζε τις ΜΚΟ, και ως Υπουργός Εξωτερικών έδωσε την δυνατότητα σε δικούς του ανθρώπους να εισπάξουν εκατομμύρια ευρώ και σήμερα να βρίσκονται κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος.
Ασφαλώς η Δικαιοσύνη δεν μετέχει σε "στημένα" και "κατασκευασμένα" παιχνίδια που επικαλείται ο τέως Πρωθυπουργός για να αποσίσει των όποια πολιτική ευθύνη φέρει.

Κατά τα άλλα ο Γ.Ελενόπουλος αναφέρει ότι ορισμένοι σχολιαστές που μετέχουν σε αυτές τις επιθέσεις κατά του πρώην πρωθυπουργού, που γνωρίζουν τι συμβαίνει πραγματικά, αλλά προσποιούνται άγνοια, έχουν διαψευστεί πολλές φορές, αλλά δεν έχουν ζητήσει συγνώμη, γιατί στόχος τους «είναι να μείνει η μουτζούρα», και γιατί «έχουν μάθει να ενοχοποιούν». Γνωρίζουν επίσης ότι ΜΚΟ λειτουργούσαν και χρηματοδοτούνταν και την περίοδο 2004-2009, αλλά το αποκρύπτουν, προκειμένου να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η υπόθεση ΜΚΟ, με τα όποια αρνητικά της, ταυτίζεται με τον Γ. Παπανδρέου, ενώ αποκρύπτεται ο πολύ θετικός ρόλος τους στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Ο κ. Ελενόπουλος αποδίδει όλη την εκστρατεία κατά του κ. Παπανδρέου σε «παρασιτικά κέντρα και κατεστημένα», τα οποία «κόπτονται για τη διαφάνεια», αλλά, στην πραγματικότητα», προσπαθούν «να κάνουν τις δουλειές τους πίσω από την κουρτίνα των δήθεν ευθυνών του κ. Γ. Παπανδρέου, που εξυφαίνεται καθημερινά από ΜΜΕ».

Το πρόβλημά τους, προσθέτει, δεν είναι η υπόθεση των ΜΚΟ. «Είναι ο φόβος που τους διακατέχει μπροστά στο ενδεχόμενο να αποκαλυφθεί ότι οι επιλογές τους δεν αφορούν τη χώρα και το δημόσιο συμφέρον».

Ο συνεργάτης του κ. Παπανδρέου κάνει επίσης λόγο για «πολιτική και ειδησεογραφία του μηδενισμού» που ακολουθούν κάποιοι «για να ισοπεδώσουν πρόσωπα και θεσμούς, η εύκολη σπίλωση του διπλωματικού σώματος, η συλλήβδην ενοχοποίηση της κοινωνίας των πολιτών- που προφανώς ενοχλεί αρκετούς, ο μηδενισμός της καθοριστικής δουλειάς που έγινε για την ελληνική παρουσία διεθνώς αλλά και την κοινωνική συνοχή στη χώρα μας, με τη δράση των μη κυβερνητικών οργανώσεων».

Όλα αυτά, προσθέτει, «αποτελούν μέρος μιας πολιτικής ασθένειας που σήμερα κυριαρχεί, δηλαδή, μιας φασίζουσας ισοπέδωσης προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων πολιτικών στόχων, που υπονομεύει και κάθε έννοια δικαίου, όπως και δημοκρατικού πολιτισμού στη χώρα μας».

Αναφέρει επίσης ότι: «Η μεγάλη μάχη που έχουμε μπροστά μας, είναι η μάχη για την ελευθερία και τη δημοκρατία- κατά του φασισμού όλων των μορφών και σχηματισμών, που εμπεριέχει και την άκρατη και άκριτη καταγγελία χωρίς βάθος, χωρίς άλλη άποψη, με επιλεκτικά ή και κατασκευασμένα στοιχεία».

Επανερχόμενος σε όσα αποδίδονται στον κ. Παπανδρέου κατά τη θητεία του στο υπουργείο Εξωτερικών, αναφέρει:

«Σήμερα επιχειρείται να πληγεί αυτός που πρώτος προσπάθησε να βάλει μια τάξη στις σχέσεις κράτους- ΜΚΟ, από την πριν το 2004 περίοδο.

Επιχειρείται να πληγεί αυτός που η κυβέρνησή του έφερε το θέμα στη Βουλή για έλεγχο.

Επιχειρείται να πληγεί αυτός που επί των ημερών τής κυβέρνησής του οδήγησε την υπόθεση σε διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.

Επιχειρείται να πληγεί αυτός που με τις αποφάσεις της κυβέρνησής του, "ευθύνεται" γιατί δημιούργησε τουλάχιστον μια ντουζίνα νέους θεσμούς διαφάνειας, ελέγχου και αξιοκρατίας, σε λιγότερο από δύο χρόνια και σε περιβάλλον κρίσης, λιτότητας και σφοδρότατων αντιδράσεων εκ μέρους των δήθεν υπερασπιστών της αλήθειας.

Επιχειρείται να πληγεί αυτός που επιτέλους, κάτι έκανε».

Ενδιαφέρον έχουν και τα παραδείγματα που παραθέτει, όπως ο ισχυρισμός ότι την περίοδο της θητείας του κ. Παπανδρέου στο ΥΠΕΞ χρηματοδοτήθηκε από ΜΚΟ ο Κάρατζιτς. Αυτό έγινε, αναφέρει, όταν ο Γ. Παπανδρέου είναι γνωστό ότι αγωνίστηκε για τη μετάβαση της Σερβίας στη δημοκρατία και, τότε, κατηγορήθηκε από εκείνους οι οποίοι, σήμερα, «κόπτονται» για τη διαφάνεια.

Επίσης καταλογίστηκε στον κ. Παπανδρέου η χρηματοδότηση της καμπάνιας υπέρ του «ΝΑΙ» στο σχέδιο Ανάν. Αυτό, όταν είναι γνωστό ότι τότε υπήρχε κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή και υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Πέτρος Μολυβιάτης.

Προβλήθηκε, από τα ΜΜΕ, ότι κάποιος διπλωμάτης είπε πως «φίλος της οικογένειας Παπανδρέου» έχει 50 ΜΚΟ. Ο διπλωμάτης ρωτήθηκε και είπε ακριβώς τα αντίθετα, αλλά αυτό αποσιωπάται. Ο κ. Ελενόπουλος ρωτά επίσης, «από πού εμφανίστηκε ξαφνικά αυτή η πηγή ενημέρωσης;».

 

 

Σχόλια   

 
#16 Guest 23-02-2014 21:18
ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΟΣΙΛΟΓΕ!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Παράθεση
 
 
#15 Guest 23-02-2014 14:43
ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;; ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;
Παράθεση
 
 
#14 dazy 23-02-2014 12:25
ΑΧ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΕ ΚΛΕΦΤΗ , ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΑΜΕΝΟ
ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΕΙΣ ... ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΙΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ ΣΟΥ...
ΜΑΣ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΣ ΑΛΗΤΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΩΡΑ ///////////???????
ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ???? ????/ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΞΕΝΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝ Ε ΞΕΡΟΛΑ -ΑΣΧΕΤΕ
ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣΣΟΝΕ .......
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΣΤΕΓΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.....ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ....
ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΔΙΟΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ//////////// /////////////// /////////////// ///////////
Παράθεση
 
 
#13 Guest 23-02-2014 09:29
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΥΡΟΛΟΓΟ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΔΙΝΕΤΕ ΧΩΡΟ;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;ΕΠ ΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΩΣ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΣ ΑΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΗΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Παράθεση
 
 
#12 ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ 23-02-2014 09:18
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΡΕΕΕ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ASSHOLE
ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΠΑΛΙΑΤΣΟ

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΠΡΙΤΕΣ
Παράθεση
 
 
#11 Guest 23-02-2014 09:16
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΛΕΤΣΟΣ!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΑΝ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;;;;;; ;;;;;;;;ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΦΥΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!ΚΑ Ι ΤΑ ΑΕΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
Παράθεση
 
 
#10 Kiriakos 23-02-2014 08:27
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!!!! !!!!ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ,ΑΦΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!!!!!
Παράθεση
 
 
#9 Guest 23-02-2014 01:33
Πες μας πόσα έχει εισπράξει και από ποιες ΜΚΟ η μάνα σου.
Παράθεση
 
 
#8 Guest 23-02-2014 00:30
Ο νοικοκύρης ο Κωστάκης εθεάθη να καταβροχθίζει τον περίδρομο στου Μπαϊρακτάρη
Παράθεση
 
 
#7 Guest 22-02-2014 23:45
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ..... ..ΜΚΟ.........3 28 ΦΟΡΕΙΣ
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση