Πόλεμος Άδωνι με τις ιδιωτικές κλινικές για το clawback

. Πολιτική

adonis gerogiasks«Το μέτρο της αυτόματης περικοπής υπερβάσεων στις δαπάνες (claw back) είναι αναγκαίο» τόνισε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών ιδιωτικών κλινικών, τους οποίους κάλεσε σε διάλογο.

Το κλίμα μεταξύ υπουργείου Υγείας και ιδιωτικών κλινικών φαίνεται να οξύνεται, καθώς οι κλινικάρχες οδηγούνται σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, όπως ανακοίνωσαν σήμερα.

«Θεωρούμε ότι η ανακοίνωση των μέτρων του υπουργείου Υγείας, περί claw back στις υπηρεσίες που παρέχουν οι ιδιωτικές κλινικές για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, δίνει τη χαριστική βολή σε αυτή τη συνεργασία», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι κλινικάρχες και επισημαίνουν ότι, αντί να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και στις οφειλές που συσσωρεύονται τα τρία τελευταία χρόνια, συνεχίζεται και πάλι η λανθασμένη, άδικη, επιπόλαιη και πρόχειρη, ισοπεδωτική πολιτική.

«Πολιτική που οδηγεί τις ιδιωτικές κλινικές και τους εργαζομένους τους σε πλήρες οικονομικό αδιέξοδο», καταλήγουν.Σχόλια   

 
#4 Μάκης 23-07-2013 21:34
Η δημόσια υγεία στην εποχή των μνημονίων

http://www.youtube.com/watch?v=dAoT5vLJvik&feature=player_detailpage
Παράθεση
 
 
#3 Guest 23-07-2013 18:12
Να τον ακούτε τον Άδωνι, είναι ειδικός και σπεσιαλίστας στα θέματα υγείας και περίθαλψης τα οποία έμαθε πουλώντας βιβλία στα κανάλια.
Παράθεση
 
 
#2 ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ 23-07-2013 17:43
ΑΔΩΝΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΞΙΛΕΩΝΕΣΕ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ.ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Η ΛΕΜΙΤΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
Παράθεση
 
 
#1 ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ 23-07-2013 17:20
ΑΔΩΝΙ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΓΟΥΝΑΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!
ΚΑΙ Η ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΗ !!!
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση