Media

Μουλόπουλος: Τέλειωσα από τον ΔΟΛ -Στο τιμόνι πλέον οι τράπεζες

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

mooylopoyloss7088

Με τις τράπεζες στο τιμόνι του ΔΟΛ, δεν έχω πλέον ρόλο στον Οργανισμό, δήλωσε ο Βασίλης Μουλόπουλος.

«Είχα επαφές και έφερα μία πρόταση επενδυτή, η οποία παρ’ ότι ήταν πολύ συγκεκριμένη και συμφέρουσα, απορρίφθηκε. Αυτό δεν ήταν ευθύνη ούτε του επενδυτή, ούτε των τραπεζών. Ήταν ευθύνη της τρίτης κορυφής του τριγώνου», σημείωσε μιλώντας Στο Κόκκινο.

Όπως είπε, πλέον στο τιμόνι του ΔΟΛ είναι οι τράπεζες, ενώ ο ίδιος δεν έχει πια κανέναν ρόλο στον Οργανισμό.

Σε σχέση με τις επιθέσεις που δέχτηκε από αρθρογράφους του συγκροτήματος όταν ανακοινώθηκε ότι αναλαμβάνει ρόλο για τη σωτηρία του, είπε ότι προέρχονταν από μια πολύ μικρή μειονότητα, που δεν κατάφερε να συλλέξει ούτε δέκα υπογραφές σε ένα κείμενο εναντίον του.

«Έγιναν προσπάθειες, είχα επαφές και έφερα μία πρόταση επενδυτή, η οποία όμως -παρ’ ότι ήταν πολύ συγκεκριμένη και συμφέρουσα αφού έβαζε λεφτά για να πληρωθούν οι μισθοί, ενώ ήταν συμφέρουσα και για τις τράπεζες γιατί θα έβαζαν λεφτά στα ταμεία τους και θα έμπαινε ξανά σε επαναλειτουργία ο ΔΟΛ – αυτή απορρίφθηκε και δεν ήταν ευθύνη ούτε του επενδυτή ούτε των τραπεζών. Ήταν ευθύνη της τρίτης κορυφής του τριγώνου», πρόσθεσε.

«Δεν ξέρω αν θα κλείσουν τα έντυπα. Για να μην κλείσουν, θα πρέπει οι τράπεζες να χρηματοδοτήσουν τον ΔΟΛ, δεν ξέρω αν θα το κάνουν. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην βρούμε τις εφημερίδες στα περίπτερα. Δεν είναι ότι έχουν εξαντληθεί τα εκτυπωτικά, έχουν εξαντληθεί οι άνθρωποι, πολλοί δεν έχουν τα εισιτήρια να πάνε στη δουλειά. Οι κήνσορες έχουν κάνει και λεφτά και έχουν βρει ήδη και άλλες θέσεις, οι 500 εργαζόμενοι δεν το έχουν», είπε ο κ.Μουλόπουλος.