Αθλητισμός

«Βόμβα» από Αργεντινή! «Η Ίντερ συζητά με τον Μέσι»

Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έριξε μια… βόμβα, αναφέροντας πως η ομάδα του Μιλάνου είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, τώρα που ο Αργεντινός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Καταλανούς για την ανανέωση του συμβολαίου του (επέκταση μετά το 2021).Τώρα όμως, μια πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή, ρίχνουν κι άλλο… λάδι…

Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, έριξε μια… βόμβα, αναφέροντας πως η ομάδα του Μιλάνου είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, τώρα που ο Αργεντινός βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Καταλανούς για την ανανέωση του συμβολαίου του (επέκταση μετά το 2021).Τώρα όμως, μια πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή, ρίχνουν κι άλλο… λάδι στη συγκεκριμένη ιταλική «φωτιά». Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε Αργεντινός δημοσιογράφος, οι υπεύθυνοι της Ιντερ έχουν ήδη καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην πλευρά του Μέσι και πιέζουν για να την αποδεχθεί!

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος υποστήριξε ακόμα ότι πρόταση για τον Λιονέλ Μέσι έχει καταθέσει και η Νιούελς Ολντ Μπόις.

«Δεν είναι όνειρο. Είναι αλήθεια. Ο Λιο έχει πρόταση από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει σπίτι του αλλά η Ίντερ πιέζει πολύ και τα όσα είπε ο Μοράτι είναι αλήθεια. Υπάρχουν ήδη συζητήσεις και η απόφαση είναι καθαρά του Μέσι αλλά η Ίντερ σίγουρα το δουλεύει», ανέφερε.

Στοιχηματήστε και λάβετε το bet365 Bonus εγγραφής.

— TNT Sports LA (en ?) (@TNTSportsLA) April 8, 2020

Newsit.gr