Αθλητισμός

VIDEO: Η ανάλυση των φάσεων της 2ης αγωνιστικής από τον Κλάτενμπεργκ

Δημοσίευση: 22 Σεπ. 2020 14:49 Δείτε το VIDEO όπου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναλύει τις επίμαχες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μασούρας που δεν επηρεάζει, η φάση με το χέρι του Ινσούα και το πέναλτι υπέρ του Βόλου. Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και…


Δείτε το VIDEO όπου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναλύει τις επίμαχες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μασούρας που δεν επηρεάζει, η φάση με το χέρι του Ινσούα και το πέναλτι υπέρ του Βόλου.

Για λόγους πλήρους διαφάνειας στο επίπεδο της λήψης αποφάσεων εκ μέρους των διαιτητών, αλλά και διαρκούς εκπαίδευσης όλων των εμπλεκομένων στο παιχνίδι, τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα εβδομαδιαίας ανάλυσης επίμαχων φάσεων και υλοποιείται η σχετική πρωτοβουλία του προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Με τη συνδρομή του VAR και με τη χρήση-δημοσιοποίηση διαλόγων κατά την διάρκεια της εφαρμογής του, δείτε την ανάλυση φάσεων που έχουν επιλεγεί από την 2η αγωνιστική της Super League:

  • O Kλάτενμπεργκ ανέλυσε μία φάση από το ΠΑΟΚ – Ατρόμητος και συγκεκριμένα την ανατροπή του Χρήστου Τζόλη από τον Ανδρέα Γιαννιώτη έξω από την περιοχή, για πιθανή περίπτωση κόκκινης κάρτας, αλλά συμφώνησε με τον διαιτητή που έδειξε στο γκολκίπερ του Ατρομήτου την κίτρινη κάρτα.
  • Επίσης, ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανέλυσε γιατί δεν επηρεάζει τη φάση ο εκτεθειμένος Γιώργος Μασούρας στο γκολ του Κώστα Φορτούνη για το 1-0 του Ολυμπιακού επί του Αστέρα, αλλά και γιατί δεν υπάρχει πέναλτι πάνω στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.
  • Από τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, συμφωνεί για το μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Νελσον Ολιβέιρα μέσα στην περιοχή στο 6ο λεπτό, όπως και στο γεγονός ότι δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Τέλη Καρασαλίδη για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο με σκισμένη φανέλα. Τέλος, κάνει ειδική μνεία στη φάση μετά την απόκρουση του πέναλτι από τον Παναγιώτη Τσιντώτα, όπου φαίνεται ο Εμάνουελ Ινσούα να ακουμπάει την μπάλα με το χέρι στους πανηγυρισμούς, εξηγώντας τον κανονισμό και για ποιο λόγο δεν υπάρχει παράβαση.
  • Η μοναδική φάση που ο Κλάτενμπεργκ διαφωνεί με την απόφαση του ρέφερι, είναι η ανατροπή του Περέα από τον Ντάτκοβιτς μέσα στην περιοχή στο Βόλος – Άρης. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί πως υπάρχει παράβαση και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Βόλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Sport24.gr