Αθλητισμός

Premier League: Προς επανέναρξη τον Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών

Την ώρα που η κρίση μεταξύ συλλόγων, παικτών και οπαδών για την περικοπή των μισθών έχει σκεπάσει αυτή του κορονοϊού στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η Premier League φέρεται να έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο για να ανακοινώσει την επανέναρξη των αγώνων. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror», η κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως στη Λίγκα…

Την ώρα που η κρίση μεταξύ συλλόγων, παικτών και οπαδών για την περικοπή των μισθών έχει σκεπάσει αυτή του κορονοϊού στο αγγλικό ποδόσφαιρο, η Premier League φέρεται να έχει φτάσει σε προχωρημένο στάδιο για να ανακοινώσει την επανέναρξη των αγώνων.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror», η κυβέρνηση έχει δώσει το πράσινο φως στη Λίγκα για να συνεχιστεί η σεζόν τον Ιούνιο, έχοντας λάβει τις διαβεβαιώσεις από τους υγειονομικούς ειδικούς.

Ωστόσο, η ενδεχόμενη επανεκκίνηση θα συμβεί υπό στενά μέτρα ασφαλείας, βασικό εκ των οποίων η διεξαγωγή των ματς κεκλεισμένων των θυρών. Με βάση τις προβλέψεις των γιατρών για προσέγγιση του peak του Covid-19 στην χώρα περίπου στις αρχές του Μαΐου, υπάρχει η συναίνεση για την επιστροφή των παικτών στα γήπεδα, αλλά σε συνθήκες απομόνωσης από το ευρύ κοινό και ενδεχόμενης διαμονής της αποστολής σε συγκεκριμένη τοποθεσία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Gazzetta.gr