Αθλητισμός

Στα… άκρα με Ιμπάρμπο ο Παναθηναϊκό

Έμφαση στις αποδεσμεύσεις δίνουν στο «τριφύλλι»…

ibarboΑντίστροφα μετρά ο Βίκτορ Ιμπάρμπο προκειμένου ν’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Έξαλλοι, εμφανίζονται οι ιθύνοντες τους «πράσινους» από την ανάρμοστη συμπεριφορά και πλήρη αδιαφορία που δείχνει ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός που έχει ήδη κληθεί σε απολογία.

Το μέλλον του ποδοσφαιριστή μοιάζει προδιαγεγραμμένο και άπαντες ευελπιστούν να παραχωρηθεί ξανά δανεικός είτε να πωληθεί από την Κάλαρι. Στο «τριφύλλι» επιθυμούν να ξεφορτωθούν ένα ασύμφορο συμβόλαιο για έναν ποδοσφαιριστή που αποδείχθηκε μόνιμα κατώτερος των περιστάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και αν μείνει στο ρόστερ θα προπονείται μόνος του, όπως έχει ήδη διαμειφθεί στον εκπρόσωπο του Κολομβιανού που καλείται να βρει νέα ομάδα.

Στο μεταξύ, υπάρχει κινητικότητα και έχουν ήδη γίνει επαφές από τον Νίκο Λυμπερόπουλο με τους Ιβανόφ, Σάμπα προκειμένου ν’ αποχωρήσουν, ενώ τα ίδια δεδομένα ισχύουν για τους Βέμερ και Ταυλαρίδη. Ο δεύτερος ενδέχεται να παραμείνει ως εναλλακτική λύση, εφόσον δεν αποκτηθεί νέος κεντρικός αμυντικός.

Παράλληλα, πραγματοποιείται προεργασία για την ανεύρεση επιθετικού, επιτελικού μέσου και εξτρέμ κυρίως για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριου μας και δεν υπάρχουν ελεύθερες θέσεις ξένων.

Τέλος, επανέρχονται στο προσκήνιο τόσο ο 29χρονος φορ, Λούκας Βιάτρι που ανήκει στην Εστουδιάντες όσο και ο 21χρονος τερματοφύλακας, Πάτρικ Πρόσεκ του Εθνικού Άχνας δίχως να έχει προκύψει κάποια εξέλιξη για τους δύο αθλητές.