Αθλητισμός

Σε καλό δρόμο με τον Μπράβο η ΑΕΚ

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει προχωρήσει τις επαφές για τον 23χρονο αμυντικό χαφ…

maistorΠολύ κοντά στην πραγματοποίηση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, αυτής του Χόρχε Περέιρα Ντίας.

Με τον 26χρονο επιθετικό υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία σε ό,τι αφορά στα οικονομικά δεδομένα και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Απομένει να λύσει το συμβόλαιό του με την Τζοχόρ της Μαλαισία, μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη με ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ του Αργεντινού και του συλλόγου. Μάλιστα, η «Ένωση» από την πλευρά της δεν θέλει να αφήσει τίποτα στην τύχη και γι’ αυτό είναι κι εκείνη σε αντίστοιχη διαδικασία με τον ποδοσφαιριστή.

Η υπόθεση αναμένεται να κλείσει, εκτός σοβαρού απροόπτου θετικά, μέσα στα προσεχή 24ωρα και είναι πολύ πιθανό ο Ντίας να βρίσκεται στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, σε καλό δρόμο βρίσκεται και η υπόθεση του Φεντερίκο Μπράβο. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει προχωρήσει τις επαφές για τον 23χρονο αμυντικό χαφ, που είναι απόλυτα θετικός να έρθει στην ΑΕΚ.

Πάντως πρόκειται για μια περίπτωση που έχει δύο παραμέτρους που ίσως περιπλέξουν τα πράγματα: αφενός μεν ο Αργεντινός δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο κι εφόσον αποκτηθεί ο Ντίας δεν θα υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου (εκτός κι αν αποδεσμευτεί κάποιος εκ των Μανουέλ Ντίας και Ρόναλντ Βάργκας) και αφετέρου αν γίνει η μεταγραφή, η «Ένωση» θα κληθεί να πληρώσει ένα όχι τεράστιο αλλά σίγουρα ευσεβές ποσό στην Μπόκα Τζούνιορς ως τροφεία του ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει επαφές με παίκτη για τη θέση του αριστερού μπακ (δεν έχει βγει όνομα στην επιφάνεια), που αποτελεί αναγκαιότητα για την ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και «παράθυρο» για μεταγραφή φορ περιοχής με το μήνα που έρχεται να είναι κρίσιμος για την αξιολόγηση των Αλμέιδα και Πέκχαρτ.

Πηγή: sport-fm.gr