Αθλητισμός

Οι καλύτεροι γλουτοί του ελληνικού στίβου!

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

Η Έρρικα Πρεζεράκου με καταγωγή από τη Μάνη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που την έκανε φανατική οπαδό της ΑΕΚ.

Εντελώς απροσδόκητα ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ. Σε τρία χρόνια (2003) σημείωσε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία αποτελούσε και το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ενώ το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Έκτοτε ασχολείται με το Replayce, το οποίο έχει κατοχυρώσει και είναι παγκόσμια καινοτομία. Αυτή τη στιγμή εδρεύει στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Το Replayce είναι μια μελέτη η οποία σα στόχο είχε να συνδυάσει τη λογική με το συναίσθημα, το αποτέλεσμα με τη χαρά και την άσκηση με το παιχνίδι.

Στο μεταξύ, την είχαμε απολαύσει και στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο “Dancing with the Stars”, όταν το 2010 αναδείχθηκε νικήτρια μαγεύοντας κριτές και κοινό με τις χορευτικές τις ικανότητες και το αψεγάδιαστο κορμί της , ενώ την επόμενη χρονιά είχε ρόλο κριτή στο παιχνίδι.

Σίγουρα μιλάμε για μία από τις πιο σέξι αθλήτριες που πέρασαν ποτέ από τον ελληνικό στίβο με υπέροχα προσόντα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα. Ο SportDog παρουσιάζει τις πιο καυτές στιγμές της Έρρικας πάνω στο ταρτάν και σας τις παρουσιάζει σε ένα συλλεκτικό αφιέρωμα…

errika1

errika2

errika3

errika4

errika5

errika7

errika8

errika10

errika11

errika12