Δ.Β.

Για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονώσου

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

gfgd

Για να μείνεις εκτός νόσου ,
Μοναχός σου εκτονώσου
BAR-BAR

Μήπως εχει νομίσει κανείς – είτε απο την κυβέρνηση , είτε απο την αντιπολίτευση , οτι ολοι οι Ελληνες -ανεξαιρέτως- είναι ηλίθιοι ;

Εγω δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν είχε δίκηο ο κ.Παππάς ή οχι…. Αυτό που ξέρω μεχρι τώρα όμως, είναι οτι ο τρόπος που ήθελε να μοιράσει κάτι άδειες για την TV κρίθηκε απο το ΣΤΕ αντισυνταγματικός , αλλά , μεχρι τώρα δεν ξέρω γιατί , ή τί πρέπει να γίνει , και η ΝΔ είπε κάτι που μου φάνηκε λογικό :
“ Ας περιμένουμε πρώτα να δημοσιευτεί η απόφαση του ΣΤΕ , για να δούμε και εμείς σε ποιό σημείο κρίθηκε ο νόμος του κ.Παππα αντισυνταγματικός , και μετα θα υποδείξουμε κι εμείς εναν αντιπρόσωπό μας στο ΕΣΡ , αφού πρώτα ο κ.Παππάς διορθώσει τον νόμο του , σύμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ”.

Μου φαίνονται σωστά και σταράτα λόγια !
Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο ακόμη …. εδώ η ΝΔ κατηγορήθηκε οτι περίμενε 27 ολόκληρα χρόνια !

Ομως οοοοοχι ! Υπέδειξε ο κ.Παππάς – προφανώς για να κάνει ηθικο εκβιασμό – εναν παληό , γνήσιο ΝΔημοκράτη , για πρόεδρο στο ΕΣΡ , και κυττάζονται – δήθεν με απορία – οταν η ΝΔ , εξαλλη , είπε οτι δεν θα υποστηρίξει το εν λόγω στέλεχος για το ΕΣΡ…..

Μεχρι και η κα Κουντουρά ξεσπάθωσε :
“ Τί θέλετε επι τέλους ;; Υποδείξαμε εναν δικό σας για πρόεδρο και πάλι φωνάζετε ! “

Ο κ.Καμένος δικαιολογείται για όσα ειπε !
Πάντοτε ο μεγαλύτερος εχθρός μιας παράταξης , είναι αυτός που γεννήθηκε και ανδρώθηκε μεσα της , αλλά μετα την εγκατέλειψε !

Τώρα βέβαια , η κυβερνητική παράταξη , ξέχασε τι έλεγε οταν – βασει αυτού του καταραμένου νόμου με την 4ετία του πρωθυπουργού και την 5ετία του προέδρου – έπρεπε να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας :
“ Και τον Γλέζο να υποδείξετε , εμείς θα τον καταψηφίσουμε , για να σας ρίξουμε “ ….

Οπως και έγινε!

Κι ετσι τώρα , μαθηματικά , την πρώτη τετραετία μπορεί μιά κυβέρνηση – αν αντέξει – να κυβερνήσει για 4 χρόνια , ενώ την επόμενη τετραετία , που θα εχει στον πρώτο της χρόνο την εκλογή του προέδρου , η αντιπολίτευση θα μπορεί θεωρητικά να την ρίξει !

Ισως γιαυτό φαίνεται η Ελεύθερη Ωρα σήμερα , αρχισε κάποιες κουβέντες για τον βασιληά….

Και ποιός θα φταίει , αν γυρίσει ;;;

Στο κάτω-κάτω , οταν δήθεν δεν κατάλαβαν οτι δεν ήταν θεμα προσώπου και συνέχισαν , υποδεικνύοντας τον κ. Δήμα για το ΕΣΡ ,
δεν εχει δίκηο ο BAR-BAR οταν λέει να μην παρασύρεις με το μπίρι-μπίρι σου και κανέναν αλλο , αλλά να… εκτονωνεσαι
μονος σου ;;

Οι…πονηραίοι !!!

Δ.Β.