Τα καρφιά του Σπύρου

Συγνώμη

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους χιλιάδες φίλους του SPIROSPERO.GR και ας μην ευθύνομαι εγώ για τις συνεχείς πτώσεις του portal τις τελευταίες μέρες.

Είχαμε πρόβλημα με τον server, ο οποίος ανήκει σε εταιρία και πληρώνουμε ενοίκιο για να μας φιλοξενεί. Πληρώναμε για να γίνονται αναβαθμίσεις αλλά η μεγάλη συμμετοχή σας (και σας ευχαριστώ πολύ) προηγείτο των αναβαθμίσεων.

Είδαμε και από είδαμε και αλλάξαμε εταιρία. Πήγαμε σε μεγαλύτερο server από εχθές 2/5/12 το μεσημέρι και φαίνεται -από τα πρώτα δείγματα– ότι πάμε καλά. Αντέχει εκατοντάδες χρήστες ταυτόχρονα και ελπίζουμε η ταλαιπωρία μας και σας, παίρνει τέλος.

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει… με τον Καρατζαφέρη. Αλλά ας μην το καντεμιάζουμε. Βέβαια φταίτε και εσείς (η ευθύνη σας όμως με ενθουσιάζει) που μπαίνετε κατά εκατοντάδες στο SPIROSPERO.GR και η παρέα μας πολλαπλασιάζεται μέρα με τη μέρα.

Σε μικρό χρονικό διάστημα έχουμε κάνει μια μεγάλη, πολύ μεγάλη, δυναμική συντροφιά, η οποία προσπαθεί να πει όχι στα κακώς κείμενα. Να αποκαλύψει τα λαμόγια, να φρενάρει τον κατήφορο των πολιτικών, να σταθούμε δίπλα στον απλό πολίτη, που βασανίζεται από το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Γι αυτό γράψτε μας τα δικά σας προβλήματα, τους δικούς σας προβληματισμούς. Είτε με μηνύματα, είτε στη δική σας στήλη στο SPIROSPERO.GR « Η Φωνή του Πολίτη».

Ελπίζω ότι το «μας συγχωρείτε διακοπή», τελείωσε.