Περίεργα

Η απόλυτη δικαίωση: Γιατί οι άνδρες με κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

70a3b408fbcaa0f2bd7c8dccb22c92a2 L

«Τι είναι αυτό που λατρεύεις πάνω του;»

Μία ερώτηση, πολλές διαφορετικές απαντήσεις.

Ωστόσο, όσες είναι φαν των γυμνασμένων αντρών, με μεγάλες πλάτες, σφιχτά μπράτσα και φυσικά «δουλεμένους» κοιλιακούς, πάντα απορούν με αυτή την απάντηση… «Την κοιλίτσα του».

Κι όμως, απ΄όλο το σύνολο… χαμόγελο, μάτια, χέρια, κορμοστασιά, υπάρχουν και οι γυναίκες που λατρεύουν αυτό το χαρακτηριστικό στους άνδρες και απ΄ότι φαίνεται έχουν δικαιωματικά τους λόγους τους.

Το Πανεπιστήμιο Erciyes της Τουρκίας έρχεται να δικαιώσει-καθησυχάσει τους άνδρες με κοιλίτσα, καθώς σύμφωνα με έρευνα όχι μόνο είναι καλύτεροι εραστές, αλλά έχουν και ένα χαρακτηριστικό που εμείς οι γυναίκες ψάχνουμε σε κάθε άντρα.

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ρώτησαν 200 άνδρες για την σεξουαλική τους απόδοση την οποία σύγκριναν στην συνέχεια με το δείκτη μάζας του σώματός τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η σεξουαλική πράξη των ανδρών με κοιλίτσα είχε διάρκεια κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους άνδρες , οι οποίοι είχαν διάρκεια… 2 λεπτά (με αυξημένο μάλιστα το ποσοστό της πρόωρης εκσπερμάτωσης).

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Οι μελετητές ανέφεραν πως οι άνδρες με κοιλίτσα έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο σεξ, διότι το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου σημαίνει και αύξηση της οιστραδιόλης.

Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού.

Αν, λοιπόν, το αγόρι σου έχει κοιλίτσα, τότε αγάπησέ την λίγο περισσότερο… αν πάλι συνηθίζεις να ρίχνεις «Χ» στους μη γυμνασμένους, ξανασκέψου το!

bovary.gr