Κοινωνία

Η σοκαριστική κατάθεση της φοιτήτριας που βίασε ο 52χρονος στη Δάφνη: «Φώναζα βοήθεια και μου έλεγε σκάσε…»

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

22kataΣοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τις διεστραμμένες πράξεις του 52χρονου, που υποστηρίζει ότι είναι τυφλός, στη Δάφνη, σε βάρος της 20χρονης φοιτήτριας που κυριολεκτικά μαρτύρησε στα χέρια του.

Η νεαρή φοιτήτρια, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από την Πέμπτη, όταν η αστυνομία την έσωσε κάνοντας ντου στο υπόγειο διαμέρισμα της Δάφνης, στην κατάθεσή της περιγράφει τα όσα μαρτυρικά πέρασε επί 24 ώρες στα χέρια του βασανιστή και βιαστή της.

Μέρος της κατάθεσής τη δημοσιεύει το bloko.gr. Δείτε παρακάτω:

«Μου είπε ότι ήταν σχεδόν τυφλός και γι’ αυτό μου ζήτησε όταν πηγαίνω να κάνω δουλειές να φοράω ένα στράπλες ασπρόμαυρο φόρεμα υποτίθεται από ειδικό ύφασμα για να αντιλαμβάνεται την κίνησή μου μέσα στο χώρο», είπε η κοπέλα στην κατάθεσή της. «Πήγα στο σπίτι του για να του ζητήσω τα 100 ευρώ που μου χρωστούσε. Μου είπε “καθάρισε το σπίτι και θα σου τα δώσω”. Κάποια στιγμή, ενώ ήμουν στην κουζίνα, έπεσε πάνω μου και μου έβαλε μια πετσέτα στο πρόσωπο. Προσπάθησα να αντισταθώ αλλά είναι υπέρβαρος και δεν τα κατάφερα. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ξύπνησα ήμουν δεμένη. Φώναζα “βοήθεια” και μου έλεγε “σκάσε πουτ@ν@. Αυτό συνέβη πολλές φορές, έχανα τις αισθήσεις μου και όταν συνερχόμουν και φώναζα βοήθεια, αυτός με έβριζε. Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν συνήλθα αυτός ήταν πάνω μου και αγκομαχούσε».

22kata1

22kata2

22kata3