Αθλητισμός

Fanatik: «Η Καϊσέρισπορ εγκατέλειψε τον Σιμάο, κόπηκε στα ιατρικά!»

Δημήτρης Σεραφειμίδης 13/01/2020 19:40 Ανατροπή δεδομένων στη μεταγραφή του Πορτογάλου, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Νταβίντ Σιμάο και Καϊσέρισπορ, σύμφωνα με τους Τούρκους. Η μεταγραφή (δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι) που έμοιαζε τελειωμένη, από όλες τις πλευρές (ΑΕΚ-Καϊσέρισπορ-παίκτης) δείχνει να χαλάει, όπως αναφέρει η έγκυρη Fanatik. Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό…


Δημήτρης Σεραφειμίδης

13/01/2020 19:40

Ανατροπή δεδομένων στη μεταγραφή του Πορτογάλου, σύμφωνα με όσα γράφουν οι Τούρκοι

2767011 e1578937046308

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση τουΝταβίντ Σιμάοκαι Καϊσέρισπορ, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Η μεταγραφή (δανεισμός μέχρι το καλοκαίρι) που έμοιαζε τελειωμένη, από όλες τις πλευρές (ΑΕΚ-Καϊσέρισπορ-παίκτης) δείχνει να χαλάει, όπως αναφέρει η έγκυρη Fanatik.

Πιο συγκεκριμένα, το τουρκικό Μέσο αναφέρει πως «η Καϊσέρισπορ εγκατέλειψε τον Σιμάο, καθώς κόπηκε στα ιατρικά», με το δημοσίευμα να αναφέρει πως ο παίκτης έχει «πρόβλημα στην όραση».

Με αφορμή αυτό, ο μάνατζερ του Σιμάο αντέδρασε, κάνοντας δηλώσεις στο ίδιο Μέσο λέγοντας: «Αυτή είναι μια μεγάλη ανοησία. Έχει περάσει από Μπενφίκα, Πάσος Φερέιρα, Ακαδέμικα, Μποαβίστα, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Αντβέρπ και ΑΕΚ. Δεν είχε πρόβλημα στα μάτια τότε; Θα βρω μια άλλη ομάδα για τον παίκτη μου και θα δείτε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης


damian szymanski 1

Στο 1.5 εκατ. ευρώ η οψιόν του Σιμάνσκι!

Τόσα λεφτά πρέπει να δώσει η «Ένωση» για να τον αποκτήσει

Enwsi.gr