Αθλητισμός

AEK: Κινδυνεύει να μην έχει τον Βράνιες τον Ιούλιο!

Η Άντερλεχτ έχει… στυλώσει τα πόδια για τον Βόσνιο αμυντικό Τα επεισόδια με την Άντερλεχτ για το θέμα της παραμονής του Όγκνιεν Βράνιες αναμένονται πολλά. Η βελγική ομάδα έχει… στυλώσει τα πόδια και το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να κάνει πίσω στο θέμα με τον Βόσνιο αμυντικό. Η διοίκηση της Άντερλεχτ αρνείται να αφήσει τον…


Η Άντερλεχτ έχει… στυλώσει τα πόδια για τον Βόσνιο αμυντικό

2906979 e1591859271642

Τα επεισόδια με την Άντερλεχτ για το θέμα της παραμονής τουΌγκνιεν Βράνιεςαναμένονται πολλά.

Η βελγική ομάδα έχει… στυλώσει τα πόδια και το τελευταίο διάστημα δεν φαίνεται να κάνει πίσω στο θέμα με τον Βόσνιο αμυντικό.

Η διοίκηση της Άντερλεχτ αρνείται να αφήσει τον ποδοσφαιριστή της στην ΑΕΚ για τον Ιούλιο, θεωρώντας ότι η σχετική οδηγία της FIFA δεν είναι δεσμευτική, ενώ ίσως αιτηθεί ενοίκιο για επιπλέον δανεισμό.

Αν επιμείνει στην σκληρή αυτή στάση, υπάρχει κίνδυνος η ΑΕΚ να στερηθεί τον καλύτερο της στόπερ στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου, αν προκριθεί επί του Άρη.

Πλέον, αναζητείται η λύση, η Ένωση να πληρώσει στο βελγικό σύλλογο ένα τίμημα, προκειμένου να έχει τον Βράνιες στις τάξεις της το μήνα Ιούλιο, όπως γράφει η sportday.

Η αλλαγή στάση τον τελευταίο καιρό της Άντερλεχτ έχει να κάνει με την αλλαγή στον τεχνικό διευθυντή, ο οποίος τον θέλει πίσω ή τουλάχιστον να τον πουλήσει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν προτίθεται πλέον να τον αφήσει ελεύθερο, όπως κυκλοφορούσε από τα βελγικά ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα.

Enwsi.gr