Άπλυτα

Μετά το “κόπι πάστε” του Πολάκη ήρθαν τα…”Fak news” του Πετρόπουλου

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

Μετά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη με το «κόπι πάστε» (copy paste) και το «ΧΙΒ» (HIV), σειρά έρχεται να πάρει ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος ο οποίος σήμερα στην ομιλία του στη Βουλή προκάλεσε απορία στους παρευρισκόμενους με τα αγγλικά του και μειδιάματα.

Αυτό συνέβη καθώς ο κ. Πετρόπουλος πρόφερε λάθος την αγγλική εκδοχή των ψευδών ειδήσεων. «Στο χώρο του κοινοβουλίου παράγονται τα “Fake News”» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας αντί να πει στο σωστό «fake news».

Όσον αφορά πάντως στις ψευδείς ειδήσεις ανέφερε ότι σε αυτές εντάσσονται τα δημοσιεύματα περί πανηγυρισμών κάθε φορά που τον συναντούν στο δρόμο οι ελεύθεροι επαγγελματίες. «Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα -όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης- ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους», δήλωσε συγκεκριμένα και συνέχισε φέρνοντας και άλλο παράδειγμα: «Άκουσα προηγουμένως ότι η κυρία Αχτσιόγλου δεν είναι σήμερα στη Βουλή γιατί βρίσκεται στο Χίλτον. Ούτε αυτό το είπα».