Άπλυτα

Η Ομάδα Αλήθειας αποκαλύπτει: Είχαν ήδη έτοιμα τα στατιστικά από τις ερωτήσεις πολιτών πριν καν ανοίξει το site του Φλαμπουράρη

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

truthteam-posters-ok_3

Μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δημιούργησε ιστοσελίδα για την καθημερινότητα των πολιτών.

Το site είναι ήδη προσβάσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.kathimerinotita.gov.gr/

Φαίνεται όμως ότι πριν καν ακόμα αρχίσαν να αποστέλλουν οι πολίτες τις ερωτήσεις τους, οι διαχειριστές του site είχαν ήδη έτοιμα τα στατιστικά στοιχεία του πρώτου διμήνου του 2017. Σε αυτά περιλαμβάνονται ακόμα και πόσα από τα αιτήματα επιλύθηκαν!

Κάνοντας μία αναζήτηση στα ανεβασμένα αρχεία του site, τα οποία είναι προσβάσιμα σε όλους στη διεύθυνση http://www.kathimerinotita.gov.gr/wp-content/uploads/ πέσαμε πάνω σε αυτό το αρχείο.

Φυσικά σε περίπτωση που το κατεβάσουν μετά τη δημοσίευση από την Ομάδα Αλήθειας, κρατήσαμε το αντίστοιχo screenshot και ένα αντίγραφο του αρχείου εδώ.

Η ομάδα του Υπουργού Επικρατείας λοιπόν έχει ήδη έτοιμα τα στατιστικά για τους πρώτους 2 μήνες του 2017, με τη διαφορά ότι το site βγήκε μόλις πριν λίγες μέρες στο αέρα!

Βλέπουμε σε αυτό τις κυριότερες ομάδες που υπέβαλαν παρατηρήσεις

Έχουν ακόμα και τις κυριότερες κατηγορίες αιτημάτων και πόσα από αυτά έχουν επιλύσει!

Βλέπουμε για παράδειγμα ότι έχουν ήδη επιλύσει 70.456 αιτήματα συντόμευσης διαδικασιών!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η ημερομηνία δημιουργίας του αρχείου. Πατώντας στις ιδιότητες φαίνεται πως το αρχείο δημιουργήθηκε στις 10/1/2017

Και αυτό είναι το δελτίο τύπου του Αλέκου Φλαμπουράρη και το sms που έστειλαν με ημερομηνία 9/2/2017.

Επίλυση προβλημάτων, αξιολόγηση, ομαδοποίηση και επεξεργασία αναφέρει ο Υπουργός. Στοιχεία που βλέπουμε και στο πιο πάνω έγγραφο που είχαν ήδη έτοιμο.

Διαβάστε την συνέχεια..