Διεθνή

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΙ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ εγκαταλείπει την Ευρωπαϊκή Ένωση…

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

maldabia-ee

Πέφτουν σφαλιάρες, σαν το χαλάζι, στην πολιτική Σόιμπλε
Αλλη μια απόδραση…ΧΩΡΑΣ, απο ΕΕ! H Μολδαβία
Η Μολδαβία ίσως φεύγει απο την σφαίρα επιρροής της γερμανίας, ΕΕ…
‘Μπαμ και κάτω αλλαγή !!……………………………
Η σημαία της ΕΕ αφαιρέθηκε από το κτήριο της προεδρικής διοίκησης στη Μολδαβία και η γλώσσα της προεδρικής ιστοσελίδας από τη ρουμανική γύρισε στη μολδαβική. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της χώρας, Ιγκόρ Ντοντόν ανέλαβε τα καθήκοντά του την 23η Δεκεμβρίου , έχει στόχο να αποκαταστήσει τη στρατηγική εταιρική σχέση με τη Ρωσία και να επιτρέψει τη διακίνηση των μολδαβικών προϊόντων στη ρωσική αγορά καθώς και την ομαλοποίηση της ενεργειακής συνεργασίας, αντιδρώντας συνολικά στις αποφάσεις της ΕΕ σχετικά με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.’
(απο Ιωάννα Ξέρα)

————————
Η σημαία της Ε.Ε. δεν κυματίζει στο Προεδρικό Μέγαρο στην Μολδαβία.
Η Μολδαβία έχει υπογράψει συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ
Ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Μολδαβίας Ιγκορ Ντοντον, μόλις με την ανάληψη του νέου καθήκοντος του προχώρησε στην αφαίρεση της σημαίας της Ε.Ε. από το κτίριο της προεδρικής διοίκησης.
Μία ομάδα βουλευτών του Φιλελεύθερου Κόμματος επέκριναν την ενέργεια του νέου προέδρου της Δημοκρατίας αναφέροντας ότι η ενέργεια αυτή θεωρείται παραβίασης των νόμων και προχώρησαν στην ξανά στην έπαρση της σημασίας της ΕΕ ακριβώς στην είσοδο του προεδρικού κτηρίου. Δεν πέρασε πολύ ώρα και η σημαία αφαιρέθηκε ξανά από την θέση της.
Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατίας Ιον Τσεμπαν στην ανακοίνωση του που ανάρτησε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι, ο ΠτΔ της Μολδαβίας σέβεται το σύνταγμα και διοικεί την χώρα εντός του νομικού πλαισίου και ότι από σήμερα και στο εξής στο Προεδρικό Μέγαρο θα κυματίζει μονάχα η σημασία της Μολδαβίας».
ΜΟΛΔΑΒΙΑ 1

πηγή: press-gr.com