Υγεία

Το Απόλυτο Κόλπο κατά της Τριχόπτωσης: Δείτε το Μυστικό για Τονώσετε τα Μαλλιά σας με ΚΑΤΙ που όλοι έχουμε στο Σπίτι!

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

kolpo-trix

Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αντί για κανονικό σαμπουάν και να δώσετε στα μαλλιά σας μια τόνωση. Είναι ασφαλής και πολύ οικονομική.

Δεν είναι μυστικό ότι η μαγειρική σόδα έχει πολλές χρήσεις. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε στην μαγειρική, για καθαριότητα ή ακόμα και για να θεραπεύσετε κάποια ιατρικά προβλήματα. Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ να την βάλετε στα μαλλιά σας;

Ναι, ακριβώς! Η μαγειρική σόδα είναι τέλεια για τα μαλλιά.

Καθαρίζει τα μαλλιά φυσικά και τα κάνει να δείχνουν υγιή. Αν είστε σκεπτικοί, ρίξτε μια ματιά στα οφέλη που προσφέρει. Η μαγειρική σόδα βοηθά να απομακρύνετε τα υπόλοιπα των προϊόντων που χρησιμοποιείτε για το στάιλινγκ των μαλλιών σας. Τα υπόλοιπα του σαμπουάν, του conditioner και της λακ μπορεί να κάνουν τα μαλλιά βαριά και λιπαρά. Η μαγειρική σόδα είναι τέλεια για την αφαίρεση τους και κάνει τα μαλλιά πραγματικά καθαρά.Αν κολυμπάτε συχνά, πιθανόν να γνωρίζετε ότι το χλώριο μπορεί να καταστρέψει τα μαλλιά σας. Μπορεί ακόμα να αλλάξει και το χρώμα τους! Η μαγειρική σόδα σας βοηθά να απομακρύνετε το χλώριο από τα μαλλιά σας και να τα προστατέψετε.

3. Η μαγειρική σόδα τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών

Όταν τα μαλλιά είναι πεσμένα εξαιτίας των χημικών υπόλοιπων, αυτό μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη τους. Η μαγειρική σόδα μπορεί να καθαρίσει τα μαλλιά καλύτερα από οποιοδήποτε σαμπουάν! Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα για να απομακρύνετε την βρομιά από τα μαλλιά και να τονώσετε την ανάπτυξη τους!

Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε την μαγειρική σόδα σαν σαμπουάν για να καθαρίσετε τα μαλλιά σας:

1. Ανακατέψτε μαγειρική σόδα με νερό με αναλογία 1 προς 3 σε ένα μπουκαλάκι. Όσο πιο πολλά μαλλιά έχετε, τόσο πιο μεγάλη ποσότητα θα χρειαστείτε. Για μαλλιά μέχρι τους ώμους, χρησιμοποιήστε μια κουταλιά της σούπας σόδα και 6 κουταλιές νερό.

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την σόδα σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Ξεκινήστε να κάνετε μασάζ από τις ρίζες ως τις άκρες.

3. Αφήστε το να κάτσει για μερικά λεπτά και μετά ξεπλύντε με ζεστό νερό.

4. Ξεπλύντε τα μαλλιά σας με ένα μίγμα ξιδιού από μηλίτη και νερό. Η αναλογία πρέπει να είναι ένα προς 4. Μπορείτε να προσθέσετε και κάποιο αιθέριο έλαιο αν θέλετε.

5. Γυρίστε το κεφάλι προς τα πίσω για να μην πέσει το μίγμα με το ξίδι στα μάτια σας.

Η μαγειρική σόδα είναι ένα οικονομικό, ασφαλές και χωρίς χημικά συστατικό. Είναι τέλειο για την αναζωογόνηση των μαλλιών, ειδικά αν δείχνουν πεσμένα ή λιπαρά. Δείτε οδηγίες στο βίντεο που ακολουθεί: