Αυστηρώς Ακαταλληλο

ΑΥΤΑ είναι τα οπίσθια της ΚΑΥΤΗΣ Ελληνίδας που μεγάλωσαν γενιές και γενιές (ΦΩΤΟ +18)

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

string

Αποτελούσε το απόλυτο sex symbol στη δεκαετία του ΄90. Έχει πρωταγωνιστήσει σε παράσταση του Broadway. Έχει παίξει σε βιντεοκλίπ του Bruce Springsteen και της Diana Ross. Ήταν από τους πρώτους αγγέλους της Victoria΄s Secret. Και έχει βγάλει μέχρι και 45.000 ευρώ για δυο ώρες φωτογράφηση…

Η Ίνα Λαζοπούλου πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1993, με έναν ολόγυμνο ρόλο στη σειρά “Αμαρτίες γονέων“.

Έπαιξε επίσης στη σειρά “Βανίλια σοκολάτα” και το 1995 συμπαρουσίαζε με την Έλντα Πανοπούλου, την πρωινή εκπομπή του Mega, “Μεταξύ μας“.

Δεν είχε ποτέ φραγμούς και έκανε τις πιο σέξι και γυμνές φωτογραφήσεις…

Έκανε εξώφυλλα στα μεγαλύτερα περιοδικά επί εποχής Κωστόπουλου…

Είχε δηλώσει: “Mου τη σπάει που στην Ελλάδα έγινε γνωστός πρώτα ο κώλος μου και μετά εγώ”.

Προκάλεσε με τη φωτογράφιση που έκανε για το Playboy...

Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει ήταν 45.000 ευρώ για δυο ώρες φωτογράφηση από την Playtex. Το σώμα μου και το πρόσωπο μου ήταν σε όλα τα πακέτα και τις ετικέτες για τα αθλητικά σουτιέν και τα εσώρουχα της εταιρίας“.

Την είχα τη δημοσιότητα και της γύρισα την πλάτη. Ήθελα να με αφήσουν ήσυχη. Είχα κουραστεί από την ηλίθια ελληνική νοοτροπία του ‘Έλα μωρέ, αφού είναι μοντέλο, σιγά μην μπορεί να κάνει οτιδήποτε άλλο’ Για αυτό και εξαφανίστηκα επίτηδες“.

Το 2000 παράτησε το modeling και τα τελευταία χρόνια, κάνοντας μια στροφή στην καριέρα της, ασχολήθηκε με το τραγούδι και μάλιστα έχει κυκλοφορήσει και 2 albums, ενώ παράλληλα διδάσκει και zumba.

Η Ίνα Λαζοπούλου μεγάλωσε πολλές γενιές… Και όσα χρόνια και να περάσουν για εμάς θα είναι πάντα το Ινάκι μας!!!