Πολιτική

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα – Εκλεισαν τον Ψινάκη στην τουαλέτα για να τον προστατεύσουν

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

Μεγάλη ένταση και προπηλακισμοί που οδήγησαν σε φυγάδευση του Ηλία Ψινάκη διαδραματίστηκαν την Τρίτη το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο στον Μαραθώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr το περιστατικό ξεκίνησε όταν διαπληκτίστηκαν ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και σύζυγος της πρώτης σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ψινάκη Βίκυς Σταυρακοπούλου, Χρήστος Κατσαρός.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα φανερά εκνευρισμένος εξαιτίας της απόρριψης της πρότασης του για τα δημοτικά τέλη από το δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να αναβληθεί και η συζήτηση του προϋπολογισμού αλλά και από τις έντονες διαμαρτυρίες γονέων του 2ου δημοτικού σχολείου για αδιαφορία του δήμου να επιδιορθώσει βλάβες στο κτήριο με αποτέλεσμα τα παιδιά τους να μην κάνουν μάθημα εδώ και μια εβδομάδα, προπηλάκισε τον κ. Κατσαρό.

Σύμφωνα με την aftodioikisi.gr, παρότι ο κ. Κατσαρός και η σύζυγός του ήταν από τους βασικούς υποστηριχτές του κ.Ψινάκη στις εκλογές του 2014, τώρα, πλέον, η ίδια έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του και οι δύο τους έχουν μετατραπεί σε επικριτές του, με το δήμαρχο Μαραθώνα να απειλεί συχνά ότι θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις εναντίον τους. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

-Κατσαρός: Τα εύκολα τα λες όταν είμαι απών (σ.σ. εννοώντας τα περί αποκαλύψεων)

-Ψινάκης: Εξαφανίσου ρε μ@@@@α!!!

Μετά από αυτόν τον διάλογο, ο κ. Κατσαρός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Δημάρχου, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει ο ίδιος, ο αστυνομικός φρουρός του δημάρχου να τον απωθήσει πιάνοντας τον βίαια από τον λαιμό.

Ακολούθησε πανζουρλισμός με την ασφάλεια του Η. Ψινάκη να τον φυγαδεύει κλείνοντας τον στην τουαλέτα μέχρις ότου διακοπεί και επίσημα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αποχωρήσουν όλοι.

Ωστόσο, η ένταση συνεχίσθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου με πρωταγωνιστές, αυτή τη φορά, τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ.Ψινάκη, Γιώργο Νησιώτη και ομάδα πολιτών, υποστηρικτών της αντιπολίτευσης, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα αλλά και του δημοτικου.