Διεθνή

Αδιανόητο! Ομαδικός βιασμός τουρίστριας – Τη φυλάκισαν για μοιχεία

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

RAPE 523 355

Με φυλάκιση βρίσκεται αντιμέτωπη 25χρονη Βρετανίδα που βιάστηκε ομαδικά από δύο Βρετανούς ενώ βρισκόταν σε διακοπές στο Ντουμπάι.

Η νεαρή τουρίστρια κατηγορήθηκε για σεξ εκτός γάμου ενώ είπε επανειλημμένα στις αρχές πως της επιτέθηκαν δύο Βρετανοί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον περασμένο μήνα.

Η άτυχη τουρίστρια φυλακίστηκε με την υποψία εξωσυζυγικού σεξ, της πήραν το διαβατήριο και της απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα, ενώ οι δράστες έφυγαν για το Μπέρμιγχαμ. Τελικά αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση και πρέπει να καταβάλει 24.000 λίρες για νομικά έξοδα.

Το σεξ εκτός γάμου απαγορεύεται αυστηρά στον νόμο της Σαρία και η 25χρονη μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης. Η νεαρή τουρίστρια γνώρισε τους δύο Βρετανούς και ήπιε μαζί τους ένα ποτό στο ξενοδοχείο. Ισχυρίζεται πως τη δελέασαν και την παρέσυραν στο δωμάτιό τους όπου τη βίασαν ομαδικά και μαγνητοσκόπησαν την επίθεση.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απογερεύται σε παντρεμένους να κάνουν σεξ εκτός γάμου, ενώ ένας αδέσμευτος δεν επιτρέπεται να κάνει σεξ με παντρεμένο. Η νεαρή κοπέλα πιστεύεται ότι είναι παντρεμένη αν και δεν είναι σαφές αν χώρισε.

Πηγή: Mirror