Διεθνή

Τα μελλοντικά δίτροχα έρχονται από το διάστημα!

Από τη BMW…

motosilkΤη μοτοσικλέτα του μέλλοντος, μια μηχανή που θαρρείς έχει ξεπηδήσει από ταινία επιστημονικής φαντασίας, παρουσίασε η BMW στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Το Vision Next 100 Concept αποτελεί το όραμα της βαυαρικής φίρμας για τις μετακινήσεις στα επόμενα 100 χρόνια! Είναι εξοπλισμένο με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και τα πιο προχωρημένα gadget, έχοντας μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας. Σύμφωνα με την BMW, προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία στον αναβάτη και τη μέγιστη ασφάλεια.

Εξοπλίζεται με ένα καινοτόμο σύστημα αυτόματης εξισορρόπησης που διατηρεί τη μοτοσικλέτα στην ιδανική θέση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Με απλά λόγια δεν την αφήνει να πέσει στο έδαφος, είτε βρίσκεται ο αναβάτης στη σέλα, είτε όχι. Με αυτό το σύστημα, καταργεί ουσιαστικά την ανάγκη για προστατευτικό κράνος και τον ανάλογο ρουχισμό.

Ο αναβάτης θα φορά μια μάσκα με έξυπνη ζελατίνα, μέσω της οποίας υπάρχει πλήρη σύνδεση μεταξύ χρήστη, μοτοσικλέτας και εξωτερικού κόσμου, προβάλλοντας όλες τις πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο και επεμβαίνοντας σε περίπτωση ανάγκης.

Φυσικά, το Vision 100 είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον, ενώ το πλαίσιο συμμετέχει ενεργά στις αλλαγές κατεύθυνσης της μοτοσυκλέτας, μεταβάλλοντας ακόμα και τη γεωμετρία του.

Πηγή: zougla.gr