Αυστηρώς Ακαταλληλο

Η Κατερίνα Διδασκάλου με τα υπέροχα γυμνά της [pic+vid]

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

Βάζει κάτω γυναίκες με τα μισά της χρόνια, παραμένει γοητευτική σε σημείο λατρείας και απόλυτα ερωτική, δείχνει πως άμα μια γυναίκα έχει έμφυτο τον ερωτισμό.

Την Κατερίνα Διδασκάλου την έχουμε απολαύσει σε εξαιρετικές ερμηνείες, κάποιες από αυτές σε ρόλο “μητέρας”, όπως στο “4” του Παπακαλιάτη. Εκτός από ηθοποιός επιπέδου, είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα…

«Θέλει πολύ θάρρος το γυμνό. Δεν είναι καθόλου απλό. Δεν είναι μόνο η σωματική έκθεση, που είναι τεράστια, αλλά και η ψυχική έκθεση που απαιτείται μέσα από τις ερωτικές σκηνές και τα γυμνά. Αυτή είναι πολύ δύσκολη. Στο θέατρο είναι κάτι διαφορετικό. Δεν έχω κάνει ποτέ γυμνό σε συνδυασμό με ερωτική σκηνή στο θέατρο. Ούτε γυμνή φωτογράφιση έχω κάνει ποτέ. Είπα “όχι”, γιατί δεν ήταν η ώρα. Όλα έρχονται με την ώρα τους.

» Οι δικοί μου άνθρωποι μού έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη. Η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, τα παιδιά μου… Ξέρουν ότι αυτό γίνεται για συγκεκριμένες ανάγκες. Γνωρίζουν ότι θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Για τις κόρες μου δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να βλέπουν τη μητέρα τους γυμνή σε ερωτική σκηνή. Η πρώτη αντίδραση όταν τους το ανακοίνωσα ήταν: “Οχ!”. Θα το αντέξουν κι αυτό, τι θα κάνουν; Έχουν μεγαλώσει πια μʼ αυτό, μέσα σʼ αυτό. Την κριτική τους την επιζητώ, δεν τη φοβάμαι. Ξέρω ότι είναι αγαπησιάρικη και καλοπροαίρετη».

Θα επέτρεπε στο γιο της να την επισκεφτεί στο θέατρο;

«Όχι βέβαια».

Απολαύστε τα video που ακολουθούν: