Άπλυτα

Φοιτήτριες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκδίδοντα γα 100 ευρώ-Καλπάζει η πορνεία λόγω κρίσης

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

590 8375cbeae906ebe9171eff157d1a8d85Όταν δεν έχουν εξεταστικές περιόδους φαίνεται πως βγάζουν χαρτζιλίκι πουλώντας το κορμί τους μέσα από αγγελίες που αναρτούν σε συγκεκριμένο ιστότοπο.Σύμφωνα με την Espresso, φοιτήτριες του ΑΠΘ κλείνουν ροζ ραντεβού με «ταρίφα» έως και 100 ευρώ μέσα από αγγελίες.

Κανείς δεν ξέρει αν οι κοπέλες έχουν πέσει στα δίχτυα κυκλώματος μαστροπών, εάν κατέφυγαν σε αυτή τη λύση προκειμένου να βγάζουν χρήματα για τα έξοδα τους ή εάν κάποιες απλώς εμφανίζονται ως φοιτήτριες ενώ δεν είναι.

«Είμαι η Βίκυ, φοιτήτρια 22 ετών στη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Προσφέρω ερωτικές υπηρεσίες στο χώρο σας αντί αμοιβής 100 ευρώ. Απόλυτη εχεμύθεια μοναδικές στιγμές με πάθος» είναι μία από τις αγγελίες που εμφανίζεται στον ιστότοπο συνοδών.

Στο συγκεκριμένο site μπορεί κάποιος να βρει συνοδούς για ερωτικές συνευρέσεις κυρίως σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , έχοντας να διαλέξει ανάμεσα σε δεκάδες αγγελίες όπως η παραπάνω.

Οι φοιτήτριες που αναζητούν πελάτες πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια και το φαινόμενο έχει λάβει τρομακτικές διαστάσεις. Στις αγγελίες κάθε κοπέλας για ροζ ραντεβού αντί 80 έως 100 ευρώ εμφανίζεται το νούμερο του κινητού της. Οι περισσότερες ζητούν επικοινωνία μόνο μέσω γραπτών μηνυμάτων .

Οι κοπέλες που εκδίδονται σε ξενοδοχεία , σπίτια ακόμα και σε επαγγελματικούς χώρους κάνουν λίγες επισκέψεις την εβδομάδα επιλέγοντας τις με γνώμονα την εξασφάλιση της ανωνυμίας τους.

ΟΙ αγγελίες εξαφανίζονται όταν οι φοιτήτριες συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται, επιστρέφουν όμως όταν χρειαστούν πάλι οικονομική ενίσχυση.

Πηγή: Espresso