Κοινωνία

9 πράγματα που κάνουν οι άντρες όταν πραγματικά ενδιαφέρονται!

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

sdasfΈχετε ποτέ αναρωτηθεί πως θα ήταν να διαβάζαμε το μυαλό των άλλων; Εδώ θα δείτε 9 ουσιαστικά σημάδια που θα σας εγγυηθούν ότι ο άντρας που έχετε απέναντι τουλάχιστον σας φλερτάρει…
Δεν υπάρχει τρόπος να διαβάσουμε το μυαλό του, αλλά είμαστε σε θέση να διαβάσουμε τη γλώσσα του σώματος , γεγονός που είναι πολύ αποτελεσματικό!
Δείτε τα ακόλουθα 9 σημάδια που δείχνουν ο άνθρωπος αυτός ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς:
1. Όσο πιο κοντά τόσο το καλύτερο!
Όσο πιο συχνά επιδιώκει να βρίσκεται γύρω σου, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα… Διαφορετικά γιατί κάποιος που είναι αδιάφορος επιδιώκει να τον δεις, να τον ακούσεις ή έστω να τον παρατηρήσεις; Αν τώρα τον βρίσκεις και εσύ ελκυστικό ανταπέδωσε με ένα χαμόγελο ή απλά με ένα «γεια».
2. Το λεγόμενο… Eye contact
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να στηριχτούμε 100% σε αυτό το σημάδι, παρόλο αυτό όμως δεν το παραβλέπουμε! Δεν υπάρχει λόγος να αποφύγεις την οπτική επαφή, αν σου αρέσει αυτός ο άντρας. Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης, απλά δείχνεις ότι είσαι επικεντρωμένη σε αυτά που σου λέει. Αν παρατηρήσεις ότι η οπτική επαφή κρατάει περισσότερο τότε είναι πολύ πιθανό να ενδιαφέρεται για σένα. Από την άλλη μια στιγμιαία οπτική επαφή μπορεί να είναι το ίδιο εκφραστική με εκείνη που κρατάει ώρα. Όλα εξαρτώνται από την ιδιοσυγκρασία και το χαρακτήρα του ατόμου! Σε μερικούς άντρες μπορεί κάποια να τους αρέσει πολύ και παρόλα αυτά η οπτική επαφή να είναι φευγαλέα.
3. Έχει τα χέρια πάνω στους γοφούς του.
Η στάση του σώματος λέει πολλά και επ’ ουδενί δεν πρέπει να την αγνοούμε! Το να προτιμά να «κρατά» τα χέρια του στους γοφούς είναι σίγουρα σημάδι ενδιαφέροντος! Αυτή η στάση του σώματος λέει πολλά και για την ιδιοσυγκρασία και το χαρακτήρα του άντρα και συνήθως είναι σημάδι ισχυρής αυτοπεποίθησης στους ανθρώπους. Κάποιες γυναίκες δεν το βρίσκουν ελκυστικό ή μπορεί ακόμα και να το ερμηνεύσουν ως αγενή στάση. Μη κάνεις αυτό το λάθος!
4. Προσπαθεί να σε αγγίξει σε κάθε ευκαιρία!

Είναι απολύτως φυσιολογικό να παρατηρήσεις ότι υπάρχουν στιγμές που σε αγγίζει απαλά, όταν βρει την ευκαιρία. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερο την προσοχή σου. Απολαμβάνεις τον τρόπο που σε αγγίζει; Αν ναι, τότε συνέχισε την επικοινωνία. Μπορείς να τον αγγίξεις και εσύ! Θα τον κάνεις να νιώσει επιθυμητός και θα του δείξεις επίσης ότι ανταποδίδεις το ενδιαφέρον.

5. Σηκωμένα φρύδια…
Οι λιγότερο «θαρραλέοι» άντρες συνήθως κρύβουν τα μάτια τους όταν βρίσκονται κοντά σε κάποια που τους αρέσει. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό ακόμα και γοητευτικό. Από την άλλη όμως, υπάρχουν και εκείνοι που κάνουν ακριβώς το αντίθετο και τόσο έντονα ώστε να σηκώνονται και τα φρύδια. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί με έναν μόνο τρόπο: ενδιαφέρεται για σένα! Έχε το νου σου για ένα τέτοιο σημάδι κατά τη διάρκεια της συζήτησης…

6. Ένα ζεστό και ειλικρινές χαμόγελο.
Ένα χαμόγελο με κάθε τρόπο είναι ένα θετικό σημάδι. Αν ενδιαφέρεσαι χαμογέλασε και εσύ και άφησέ τον να πλησιάσει. Αυτό αυτόματα κάνει την επαφή πιο ζεστή και οικεία. Επίσης, δεν χρειάζεται σ αυτή την περίπτωση να είσαι ντροπαλή! Δηλαδή, αν δεν πλησιάσει εκείνος, πλησίασε τον,εσύ! Δείξε αρχικά φιλικότητα. Μια μικρή κουβέντα για κάποιο θέμα ώστε να σπάσει ο πάγος, είναι επίσης μια καλή ιδέα. Και να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου… Απλή, ευγενική, προσγειωμένη. Αυτό θα βοηθήσει να εκτονωθεί η ένταση μεταξύ σας. Και τελικά, μην ξεχνάς ότι ποτέ δεν θα σου δοθεί δεύτερη ευκαιρία να ξανακάνεις την πρώτη εντύπωση!
7.Η κλίση του κεφαλιού
Κάποιες γυναίκες μπορεί να μην το γνωρίζουν καν αυτό, αλλά το κεφάλι που..γέρνει λέει πολλά! Ο τρόπος λοιπόν που γέρνει το κεφάλι του, μπορεί να σημαίνει ότι είναι όλα αυτιά να σε ακούσει… Αυτό είναι ένα καλό σημάδι! Αν ο άντρας δεν είναι πλήρως συγκεντρωμένος στην συζήτηση, τότε μάλλον δεν είναι και τόσο εντυπωσιασμένος από σένα! Το να είσαι καλός ακροατής είναι συνήθως σπάνιο ειδικά όταν μιλάμε για άντρες. Απόλαυσε, το να σε ακούει με προσοχή κάποιος που σου αρέσει και σε εκτιμάει ως έναν άνθρωπο που έχει ενδιαφέρον να μιλάει μαζί του αλλά και να ακούει!
8. Αποφεύγει την οπτική επαφή
Μήπως αποφεύγει την οπτική επαφή όταν είστε μαζί; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κρύβει τα μάτια κατά πάσα πιθανότητα γιατί ντρέπεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρεται που σε είδε! Το αντίθετο μάλιστα… Αυτό συμβαίνει σε όλους μας ειδικά όταν συναντάμε κάποιον που μας αρέσει πολύ σε σημείο να τον εξιδανικεύουμε! Το να είμαστε γύρω από κάποιον που μας ενδιαφέρει δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Αντίθετα, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να τον κάνουμε να αισθανθεί άνετα.. Να είμαστε δηλαδή φιλικές και ευγενικές μαζί του. Κι αυτό είναι όλο!
9. Τεχνική καθρεφτίσματος!
Καθρέφτισμα σημαίνει να επαναλαμβάνουμε τις κινήσεις του ατόμου με το οποίο τη δεδομένη στιγμή είμαστε μαζί. Τον τρόπο που μιλάει, περπατάει, γελάει κ.τ.λ. Πρόσεξες μήπως να «αντιγράφει» κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις που κάνεις; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Αυτή η συμπεριφορά γίνεται ασυνείδητα και δεν ελέγχεται. Μάλιστα η συγκεκριμένη τεχνική έχει χαρακτηριστεί ιδιαίτερα αποτελεσματική. Είναι πολύ ευχάριστο, άλλωστε να ενδιαφέρεται τόσο πολύ κάποιος για σένα ώστε να σε «αντιγράφει»! Λέγεται ότι η αντιγραφή είναι η μεγαλύτερη μορφή κολακείας…
infowoman.gr