Top Stories

Πολιτικές συζητήσεις για την γκάφα (;) Μιχαλολιάκου

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

mixaloliakos13Η απρόσμενη δήλωση του αρχηγού της ΧΑ, Νίκου Μιχαλολιάκου, ότι το κόμμα αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έχει κάνει άνω- κάτω το φασιστικό μόρφωμα. Στελέχη του κόμματος φοβούνται (και γκρινιάζουν) ότι με την ανεξήγητη αυτή δήλωση θα χαθεί η 3η θέση και ότι στις αυριανές εκλογές η ΧΑ θα χάσει μεγάλο ποσοστό.
Τα δημοσιογραφικά και πολιτικά γραφεία, συζητείται η εκδοχή, η δήλωση Μιχαλολιάκου να μην ήταν αυθόρμητη, αλλά αποτέλεσμα “συναλλαγής με τη ΝΔ”.
Δημοσιογράφοι, πολιτικοί, επικοινωνιολόγοι και στελέχη της ΧΑ που θεωρούνται του κλίματος Κασιδιάρη συμφωνούν ότι ο κ. Μιχαλολιάκος είναι έξυπνος και έμπειρος και αποκλείεται η δήλωσή του να οφείλεται σε γκάφα.
Πιστεύουν ότι μετά τη δήλωση Μιχαλολιάκου στην 3η θέση θα είναι το ΠΑΣΟΚ και ότι μετά τις εκλογές, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στη ΧΑ.
Το περιβάλλον του κ. Μιχαλολιάκου διαψεύδει ότι δήλωση ήταν προϊόν συναλλαγής και υποστηρίζουν ότι “ήταν μια γενναία πράξη του αρχηγού τους”.
Η εφημερίδα “Μακελειό” γράφει ότι θα “φαγωθεί” μετά τις εκλογές ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος και τα ηνία της ΧΑ θα αναλάβει ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Μετά τις εκλογές και τα αποτελέσματα θα φανεί η αλήθεια….