Πολιτική

Όλα για την καρέκλα – Ο Σαμαράς απευθύνει προσκλητήριο στον ΓΑΠ

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα για τον πρόεδρο της ΝΔ!…

gap1Ο Αντώνης Σαμαράς διακηρύσσει ότι στόχος του είναι η συγκρότηση μίας νέας κυβέρνησης, με όλες τις φιλευρωπαϊκές δυνάμεις και στη βάση αυτή η πρόσκλησή του απευθύνεται και στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, εφόσον βρίσκεται στη νέα Βουλή!

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο απερχόμενος πρωθυπουργός προεξοφλεί ότι, εάν η ΝΔ επικρατήσει στις εκλογές, έως τα τέλη Φεβρουαρίου θα επιτευχθεί συμφωνία για το τέλος του Μνημονίου και τη γραμμή προληπτικής στήριξης της χώρας.

Όσον αφορά σε μια ευρωπαϊκή συνδιάσκεψη για το χρέος, ο πρωθυπουργός δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετος, υποστηρίζοντας ότι «θα μπερδέψει τα πράγματα για την Ελλάδα».

«Εκείνο που προέχει σε εμάς, τώρα, είναι να αποκατασταθεί πλήρως η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται καμία συνδιάσκεψη» τονίζει.

Τέλος, απορρίπτει εκ νέου κάθε ενδεχόμενο μιας τηλεοπτικής αναμέτρησης με τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «με τους υβριστές μου διάλογο δεν μπορώ να κάνω», ενώ κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «βυθίζεται σε ένα βούρκο αλαζονείας και μικρομεγαλισμού».