Άπλυτα

Ο Βύρων Πολύδωρας επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ;

SpiroSpero.gr | Σπέρνουμε Ειδήσεις

kammenos-polydwrasΣυμφωνήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως ο Βύρων Πολύδωρας θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η είδηση που διέρρευσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου προκαλεί ερωτηματικά για το τι τελικά θα γίνει με την υποψηφιότητα του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Τέρενς Κουίκ.

Oι κύριοι Καμμένος και Πολύδωρας φέρονται να συμφώνησαν να συνεργαστούν αφού ο πρώην πρόεδρος του κόμματος «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό» αποφάσισε να μην υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα. Μάλιστα, ο κ. Πολύδωρας δήλωσε προσφάτως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει». Με την επιλογή του αυτή, ο κ. Πολύδωρας ήρθε πιο κοντά στις απόψεις του κ. Καμμένου ο οποίος ευθυγραμμίζεται με την άποψη του Αλέξη Τσίπρα να καταψηφιστεί ο υποψήφιος Πρόεδρος ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές για να αλλάξει η κυβέρνηση.

Εφ’ όσον επισημοποιηθεί η συμπόρευση Καμμένου-Πολύδωρα το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος είχε εκλεγεί ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.