Αθλητισμός

Την προηγούμενη φορά που το έκαναν «ζούγκλα», έπεσαν στην Α2…

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό και την Ιστορία του, το επικίνδυνο νταραβέρι της διοίκησης της ΚΑΕ με την αλητεία όχι απλά συνεχίζεται αλλά έχει γίνει καθεστώς στο ΣΕΦ. Σε μια πρωτοφανή επίδειξη κομπλεξισμού οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, αφού ζήτησαν- εν κρυπτώ- να μην επιτραπεί η είσοδος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνέχεια και αφού έφαγαν τα μούτρα…


Την προηγούμενη φορά που το έκαναν «ζούγκλα», έπεσαν στην Α2…

Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό και την Ιστορία του, το επικίνδυνο νταραβέρι της διοίκησης της ΚΑΕ με την αλητεία όχι απλά συνεχίζεται αλλά έχει γίνει καθεστώς στο ΣΕΦ.

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη κομπλεξισμού οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, αφού ζήτησαν- εν κρυπτώ- να μην επιτραπεί η είσοδος στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στη συνέχεια και αφού έφαγαν τα μούτρα τους στην πρώτη τους προσπάθεια, άφησαν τους… νέους συνεργάτες τους να πουλήσουν «τρομοκρατία».

Η διπλή επίθεση στον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία στα πράσινα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, είναι η απόδειξη ότι στο μόνο που επενδύουν πλέον τα αφεντικά των Πειραιωτών είναι στον χουλιγκανισμό. Οι… επιστήμονες δίνουν και παίρνουν πια τόσο εντός όσο και εκτός ΣΕΦ, αναλαμβάνοντας τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών του Ολυμπιακού με όποιον στοχοποιείται (βλ. Αναστόπουλος) από τους «ερυθρολεύκους».

Αν η Ευρωλίγκα, η Πολιτεία, η Αστυνομία κι όποιος άλλος ανευθυνουπεύθυνος δεν μπορεί να εξασφαλίσει σε έναν άνθρωπο που βάζει τα λεφτά του για να υπάρχει μπάσκετ ότι μπορεί να παρακολουθήσει ένα ματς της ομάδας του, εκτός έδρας, είναι η μεγαλύτερη ομολογία ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ. Και δεν είναι θέμα Ολυμπιακού-Γιαννακόπουλου μόνο. Στο φινάλε, την περασμένη φορά που οι ερυθρόλευκοι έκαναν  τα ίδια- σε αγώνα της Ευρωλίγκα κατά… σύμπτωση- η τιμωρία τους από αυτόν που επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν ήταν να τους ρίξει στην Α2.

Το γεγονός ότι έπαθαν αλλά δεν έμαθαν δείχνει το μέγεθος της ανοησίας. Το μέγεθος της (νέας)  ζημιάς θα το καταλάβουν στο μέλλον… Κρατήστε την ημερομηνία.

Yγ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιερεθουέλο δεν είχε ούτε ΜΙΑ απόφαση υπέρ του Παναθηναϊκού… Με’γειά!

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram

Onsports.gr