Αθλητισμός

Συνεχίζει στην 3η θέση η ΑΕΚ, ακολουθούν ΟΦΗ, Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία της Super League

Χρόνος ανάγνωσης 1’ 14-12-2019 23:23 Σημαντικά ματς περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τη Super League, με συμμετοχή 5 ομάδων από την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας, με τους ΟΦΗ και ΑΕΚ να βγαίνουν κυρίως κερδισμένοι. Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στη Super League το Σάββατο για την 14η αγωνιστική, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Οι…


aek ofi pao

Χρόνος ανάγνωσης1’

Σημαντικά ματς περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τη Super League, με συμμετοχή 5 ομάδων από την πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας, με τους ΟΦΗ και ΑΕΚ να βγαίνουν κυρίως κερδισμένοι.

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στη Super League το Σάββατο για την 14η αγωνιστική, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Οι Κρητικοί πέτυχαν μια εμφατική νίκη 3-1 επί του Άρη και παρέμειναν στην 4η θέση αφήνοντας αρκετά πίσω πια τους «κίτρινους» (8η θέση), ενώ μια θέση πίσω τους σε απόσταση 2 βαθμών παρέμεινε ο 5ος Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του επί της Λαμίας που παρέμεινε 9η και στο -1 από τον Άρη. Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η ΑΕΚ «απέδρασε» από την Ξάνθη στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της και διατηρήθηκε στην 3η θέση, την ώρα που η ακριτική ομάδα έχασε επίσης πολύτιμο έδαφος για την 5άδα.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου:

ΟΦΗ – Άρης 3-1
Παναθηναϊκός – Λαμία 2-0
Ξάνθη – ΑΕΚ 0-1

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

15:00 ΑΕΛ – Ατρόμητος
17:15 Βόλος – Πανιώνιος
19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός
19:30 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία της Super League:

bathmologia 141219

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζει στην 3η θέση η ΑΕΚ, ακολουθούν ΟΦΗ, Παναθηναϊκός – Η βαθμολογία της Super League

Sdna.gr