Αθλητισμός

“Σαρώνουν” στον ΠΑΟ

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό δεν κινείται απολύτως τίποτα. Ούτε για νέο προπονητή, ούτε για απόκτηση παικτών. Προσοχή: γράψαμε για απόκτηση παικτών και όχι για κάτι άλλο. Γιατί το υπάρχον προπονητικό σταφ του Παναθηναϊκού κάνει καθημερινά τρομερή δουλειά, παρακολουθώντας παίκτες από κάθε πλευρά της γης.  Το «τριφύλλι» έχει στήσει εδώ και καιρό μία ομάδα προπονητών που βλέπει…


Παναθηναϊκός:Στον Παναθηναϊκό δεν κινείται απολύτως τίποτα. Ούτε για νέο προπονητή, ούτε για απόκτηση παικτών. Προσοχή: γράψαμε για απόκτηση παικτών και όχι για κάτι άλλο. Γιατί το υπάρχον προπονητικό σταφ του Παναθηναϊκού κάνει καθημερινά τρομερή δουλειά, παρακολουθώντας παίκτες από κάθε πλευρά της γης. 

Το «τριφύλλι» έχει στήσει εδώ και καιρό μία ομάδα προπονητών που βλέπει τα πάντα. Αυτό εξακολουθεί να γίνεται, έτσι, ώστε όταν πάρει μπροστά η μηχανή, να βολιδοσκοπηθούν άμεσα οι στόχοι που θα έχουν εντοπισθεί.

Αρκετά από τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι αληθινά. Τους έχει στη λίστα του ο Εξάστερος. Όπως τον Γκιεντράιτις, τον Νόκο, τον Φόστερ, τον Γιεκίρι. Δεν έχει π.χ. τον Ραντοσάβλιεβιτς, που γράφτηκε πριν από μερικές μέρες. Όχι, αυτόν δεν τον θέλει.

giedraitis

Πάντως, για να φτάσουμε στο σημείο ο Παναθηναϊκός να αρχίσει να παίρνει μπροστά χρειάζεται χρόνο ακόμα. Χρειάζεται ο Γιαννακόπουλος να μάθει πόσα θα πληρώσει από τα φετινά, αν του χρόνου θα υπάρχουν θεατές και άλλα πολλά.

Πέρα από τους προαναφερθέντες παίκτες, το σταφ του Παναθηναϊκού έχει κυκλώσει και κάποιους άλλους, όπως τον Εμάνουελ Τέρι, ο οποίος έπαιξε φέτος στην Μπαντίρμα και στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Είναι ένα ψηλός που ταιριάζει ως μπακ-απ του Παπαγιάννη, αφού είναι πολύ αθλητικός και πολύ καλός αμυντικός. Εχει παίξει και λίγο στο ΝΒΑ με τους Σανς και στους Χιτ.

Επίσης, οι «πράσινοι» έχουν ρίξει ματιές στον υπολογιστή τους με επίκεντρο τον Ρίτσαρντ Σόλομον της Ντιζόν. Πρόκειται για έναν ακόμη ψηλό παίκτη που από το Τσάμπιονς Λιγκ θα μετακομίσει στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει τα σχετικά προσόντα.

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί, λοιπόν, τα πάντα, αλλά είναι μακριά από το να αποφασίσει. Όταν φτάσει σε αυτό το σημείο, όλα θα γίνουν εύκολα αν μείνει ο Νικ Καλάθης. Αν δεν μείνει, τότε ο Εξάστερος θα τρέχει να καλύψει μία τρύπα που δεν θα είναι εύκολο να καλυφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: “Τρελαμένος” ο Δημήτρης! Δίνει έκτακτη συνέντευξη Τύπου – Ανακοινώσεις-βόμβες και για το μπάσκετ!

teri

Sportdog.gr