Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο – Παναθηναϊκός: Διώχνει “παιδί” του ο…

Ρικ Πιτίνο – Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου θα κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός για να προλάβει τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει έναν παίκτη και συγκεκριμένα τον ψηλό που ψάχνει εδώ και τόσο καιρό. Οι Πράσινοι το βράδυ της Παρασκευής έχασαν από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ 92-81, έχοντας τεράστιο πρόβλημα για ακόμα ένα ματς στα ριμπάουντ, ενώ ο…


Ρικ Πιτίνο – Παναθηναϊκός: Αγώνα δρόμου θα κάνει πλέον ο Παναθηναϊκός για να προλάβει τις επόμενες ώρες να ανακοινώσει έναν παίκτη και συγκεκριμένα τον ψηλό που ψάχνει εδώ και τόσο καιρό.

Οι Πράσινοι το βράδυ της Παρασκευήςέχασαν από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ 92-81, έχοντας τεράστιο πρόβλημα για ακόμα ένα ματς στα ριμπάουντ, ενώ ο Παπαγιάννης ήταν απελπιστικά μόνος του, παρότι πήρε κάποιες βοήθειες από τον Μπέντιλ και τον Βουγιούκα.

Ο Έλληνας σέντερ έπαιξε βέβαια μόνο επτά λεπτά, ενώ ο Αφρικανός φόργουορντ στα 16 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ κατάφερε να σημειώσει εννιά πόντους, να πάρει δύο ριμπάουντ και να δώσει μία ασίστ.

Ο Μπέντιλ δεν αποκλείεται μάλιστα, με τη σημερινή του εμφάνιση να… κέρδισε και την παραμονή του στο πράσινο ρόστερ, καθώς στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα ανταποκρίθηκε στον ρόλο που του έδωσε ο Ρικ Πιτίνο.

bentilben

Γι΄ αυτό λοιπόν και ο Αμερικανός κόουτς καλείται τις επόμενες ώρες και εφόσον ο Παναθηναϊκός προχωρήσει τελικά σε μία ακόμα μεταγραφή, να αποφασίσει ποιον θα αντικαταστήσει ο συγκεκριμένος παίκτης. Το ρεπορτάζ αναφέρει εδώ και μέρες πως η επιλογή θα γίνει ανάμεσα στους Ουάιλι και Μπέντιλ, με τον πρώτο να απουσιάζει από το παιχνίδι με τους Καταλανούς λόγω τραυματισμού και τον δεύτερο να… πιάνει την ευκαιρία που του δόθηκε από τα μαλλιά.

Ο Ουάλι παρότι ήρθε στο Τριφύλλι με εισήγηση του Πιτίνο (τον είχε προτείνει στη διοίκηση από πέρυσι!) ακόμα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ σε καμία περίπτωση δεν δείχνει ικανός τη δεδομένη στιγμή να καλύψει το τεράστιο κενό που έχουν οι Πράσινοι στην θέση «5» πίσω από τον Παπαγιάννη.

Θα είναι τελικά ο Αμερικανός αυτός που θα… κατέβει από το τραίνο του Τριφυλλιού στην τελευταία στάση; Υπομονή λίγες ώρες ώστε να ανακοινωθούν οι αλλαγές στο ρόστερ, που θα αφορούν μία προσθήκη και μία αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη αντίδραση της Θ.13 μετά τις βόμβες Γιαννακόπουλου – Τι έγινε στο ΟΑΚΑ με Μπαρτσα

gouaili

Sportdog.gr