Αθλητισμός

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έρχεται ο Τζάκσον, ακολουθεί ο Όγκαστ

Εβδομάδα αφίξεων για τον Παναθηναϊκό που περιμένει και τα δύο τελευταία κομμάτια του παζλ για να έχει όλους τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τον Γιώργο Βόβορα να ανεβάζει την ένταση μέρα με τη μέρα προτού δει τους παίκτες του στο πρώτο φιλικό του Σαββάτου (θα…


Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Έρχεται ο Τζάκσον, ακολουθεί ο Όγκαστ

Εβδομάδα αφίξεων για τον Παναθηναϊκό που περιμένει και τα δύο τελευταία κομμάτια του παζλ για να έχει όλους τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων με τον Γιώργο Βόβορα να ανεβάζει την ένταση μέρα με τη μέρα προτού δει τους παίκτες του στο πρώτο φιλικό του Σαββάτου (θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα ανακοινωθεί ο αντίπαλος) περιμένοντας παράλληλα όλους τους αθλητές να ενσωματωθούν με την ομάδα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθουν, λοιπόν, ο Πιερ Τζάκσον και εν συνεχεία ο Ζακ Όγκαστ. Ο πρώτος θα φτάσει στην Αθήνα την Τετάρτη (αργότερα θα μάθουμε την ακριβή ώρα άφιξης) και ο δεύτερος προς τα τέλη της εβδομάδας. Και οι δύο αφίξεις ήταν προγραμματισμένες για την τρέχουσα εβδομάδα με τον Όγκαστ να είναι ο τελευταίος που θα πατήσει Ελλάδα ελέω ενός πολύ σημαντικού προσωπικού ζητήματος.

Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» θα αρχίσουν να βγαίνουν σιγά, σιγά από τη μονοτονία των συνεχόμενων προπονήσεων στο ΟΑΚΑ καθώς πέραν του πρώτου φιλικού (το Σάββατο) ακολουθούν τα δύο που θα δοθούν στα Γιάννενα (3 και 4 Σεπτέμβρη) κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή και εν συνεχεία το επίσημο τουρνουά της Ευρωλίγκας στο Κάουνας (12-13/9) με τη συμμετοχή του «τριφυλλιού» και των Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο και Άλμπα Βερολίνου με την τελευταία να παίρνει τη θέση της Εφές που αδυνατεί να ταξιδέψει στη Λιθουανία λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών.

Εδώ, να σημειώσουμε πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές στο πρόγραμμα των φιλικών αν και εφόσον προκύψουν λόγοι ανωτέρας βίας που αφορούν την πανδημία και ανάγκασαν και την Εφές να ακυρώσει τη συμμετοχή της.

Onsports.gr