Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Αποστολάκη και… Ζαχίντ το ΑΠΟΕΛ

Παναθηναϊκός φαίνεται ότι θα “χάσει” δύο ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ από το ΑΠΟΕΛ, καθώς ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Αποστολάκη, αλλά και την επιστροφή του Γκάγιας Ζαχίντ.Ο Αποστολάκης είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την κυπριακή ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του δεν είχε ανανεωθεί από τους “πράσινους”, οι οποίοι και…


Παναθηναϊκός φαίνεται ότι θα “χάσει” δύο ποδοσφαιριστές του φετινού ρόστερ από το ΑΠΟΕΛ, καθώς ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Αποστολάκη, αλλά και την επιστροφή του Γκάγιας Ζαχίντ.

Ο Αποστολάκης είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με την κυπριακή ομάδα, καθώς το συμβόλαιό του δεν είχε ανανεωθεί από τους “πράσινους”, οι οποίοι και θέλουν να προωθήσουν στη θέση του, τον επίσης νεαρό από τις ακαδημίες, Βαγιαννίδη.

Αντίθετα, ο Γκάγιας Ζαχίντ αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό από το ΑΠΟΕΛ και δύσκολα θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα για την απόκτησή του, η οποία και έχει κριθεί πολύ υψηλή από την ελληνική ομάδα (πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ).

“Σας αποκαλύπτω την πρώτη μεταγραφή. Αφορά τον Κώστα Αποστολάκη. Έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Είναι κάτω των 21. Είναι η πρώτη μας μεταγραφή. Ο Ζαχίντ επιστρέφει στην Κύπρο και είναι στα πλάνα μας να μείνει αλλά αν έρθει μια πρόταση, δεν θα αρνηθούμε, όπως και για κανένα παίκτη”, δήλωσε για τους δύο παίκτες, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Newsit.gr