Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πιθανότερο σενάριο το 4-3-3 για τον τελικό του Κυπέλλου

Την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (30/8, 21:00) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση που έγινε στο Ρέντη. Οι “ερυθρόλευκοι” του Πέδρο Μαρτίνς έτσι, είναι έτοιμοι για τη νέα τους πρόκληση, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Μαρτίνς πήρε είκοσι παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Αλέν, Καραργύρης, Παπαδούκας,…

Την προετοιμασία του για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ (30/8, 21:00) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός, με προπόνηση που έγινε στο Ρέντη. Οι “ερυθρόλευκοι” του Πέδρο Μαρτίνς έτσι, είναι έτοιμοι για τη νέα τους πρόκληση, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνς πήρε είκοσι παίκτες στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Αλέν, Καραργύρης, Παπαδούκας, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μπα, Σισέ, Μαρτίνης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Σουρλής, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Όσον αφορά στο πλάνο της εντεκάδας, φαίνεται πως ο Μαρτίνς το σκέφτεται πλέον για το αν θα παίξει με τρεις πίσω. Το σενάριο με 4-3-3 δείχνει αρκετά πιθανό πλέον. Σε μια τέτοια περίπτωση, Μπα και Σισέ θα είναι στόπερ, αριστερά ο Τοροσίδης και δεξιά ο Ραντζέλοβιτς. Οι τρεις χάφ θα είναι οι Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, μπροστά ο Ελ Αραμπί, σίγουρα μέσα ο Βαλμπουενά και μια θέση θα κριθεί μεταξύ Φορτούνη και Μασούρα.

Όλα δοκιμές αποτελούν βέβαια, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει περιορισμένες επιλογές. Εκτός πλάνων του έμειναν οι Σεμέδο και Τζολάκης, που θυμίζουμε είχαν βρεθεί θετικοί στο τεστ του κορονοϊού.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με την ΑΕΚ. / The squad players selected ahead of the match against AEK FC.
#Olympiacos #GreekCup #Final #Football #SquadList

Δημοσιεύτηκε από Olympiacos FC στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Πέπε
Τελικός δίχως αίγλη
Το VIDEO του Νίκου Γαβαλά: “Το ΟΑΚΑ αφέθηκε στην τύχη του”
Γκιλιέρμε: “Συγγνώμη που φεύγω, εξωπραγματική πρόταση του Μαρινάκη”
Μαρτίνς: “Έλλειψη σεβασμού στο ποδόσφαιρο, είναι ντροπή”

Photo Credits: Eurokinissi

Sport24.gr