Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει τον Σουάρες στον Αγιαξ για να πάρει Φαν Ντε Μπεκ

Ο Ολλανδός τεχνικός, επιθυμεί τη δημιουργία ενός νέου ρόστερ, που θα οδηγήσει την ομάδα και πάλι σε επιτυχίες. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει από την διοίκηση αρκετές μεταγραφές για να καταφέρει αυτό το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο Ολλανδός προπονητής, έχει ζητήσει από τη διοίκηση να ξεφορτωθεί τους Αρτούρο…


ΟΟλλανδός τεχνικός, επιθυμεί τη δημιουργία ενός νέου ρόστερ, που θα οδηγήσει την ομάδα και πάλι σε επιτυχίες. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει από την διοίκηση αρκετές μεταγραφές για να καταφέρει αυτό το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», οΟλλανδός προπονητής, έχει ζητήσει από τη διοίκηση να ξεφορτωθεί τους Αρτούρο ΒιδάλκαιΙβάν Ράκιτιτςκαι να προχωρήσουν στην απόκτηση του 23χρονου άσου τουΑγιαξ, Φαν ντε Μπέικ.

Η τιμή του βέβαια κυμαίνεται στα45-50 εκατ. ευρώ,γι’ αυτό και οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα», σκέφτονται να προσφέρουν ως αντάλλαγμα τονΛουίς Σουάρες, ώστε να μειώσουν το ποσό. Ο Ουρουγουανός επιθετικός, φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα τουΚούμανγια τη νέα σεζόν, έναν χρόνο πριν μείνει ελεύθερος, ωστόσο ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» στην παραμονή του.

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν οΑγιαξδεχθεί την πρόταση τηςΜπαρτσελόνακαι προχωρήσει το deal…

Gazzetta.gr