Αθλητισμός

Μέχρι τη Βενεζουέλα έφτασε η ΑΕΚ

ΑΕΚ ως τη Βενεζουέλα. Η φήμη της «Ένωσης» πήγε μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού ιστοσελίδα της χώρας παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα. Το contrapunto.com αρχίζει αναφέρει για την ίδρυση της ομάδας από πρόσφυγες και παρουσιάζει , τους σημαντικότερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ανάμεσα τους και τους Βενεζουελάνους, τους τίτλους που έχει…


ΑΕΚ ως τη Βενεζουέλα. Η φήμη της «Ένωσης» πήγε μέχρι την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού ιστοσελίδα της χώρας παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα.

Το contrapunto.com αρχίζει αναφέρει για την ίδρυση της ομάδας από πρόσφυγες και παρουσιάζει , τους σημαντικότερους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ανάμεσα τους και τους Βενεζουελάνους, τους τίτλους που έχει κατακτήσει και φυσικά τον Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα, εκείνο που επισημαίνουν είναι ότι σύλλογος έχει μακρά και ιστορική πορεία, αφού έμεινε όρθιος σε πολέμους και διωγμούς, καθώς και μετά από «πέτρινα» χρόνια.

#ParaLeerEnCuarentena El sueno futbolistico de Constantinopla sigue intacto con el AEK de Atenas https://t.co/KzKrXjQnhR pic.twitter.com/d7tCPvpXYm

— Contrapunto (@contrapuntovzla) April 4, 2020

Sport-fm.gr