Αθλητισμός

«Κλείνει» στην Ατλέτικο ο Σουάρες και ο Μοράτα στην Γιουβέντους!

Η Ατλέτικο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», τα βρήκε σε όλα με τον Λουίς Σουάρες και το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Πάντως η υπόθεση του Ουρουγουανού δεν είναι και τόσο εύκολη, μιας και ο παίκτης ζητά 14 εκατ. ευρώ αποζημίωση από την διοίκηση της Μπάρτσα. Πάντως το εν λόγω…


ΗΑτλέτικο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», τα βρήκε σε όλα με τονΛουίς Σουάρεςκαι το μόνο που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Πάντως η υπόθεση του Ουρουγουανού δεν είναι και τόσο εύκολη, μιας και ο παίκτηςζητά 14 εκατ. ευρώ αποζημίωσηαπό την διοίκηση τηςΜπάρτσα.

Πάντως το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως οΛουίς Σουάρες, ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με την ομάδα τουΝτιέγκο Σιμεόνεκαι πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, τότε η Ατλέτικο θα παραχωρήσει τονΆλβαρο ΜοράταστηνΓιουβέντους,για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί έντονα η Γιουβέντους στις αρχές του καλοκαιριού.

Ο Ισπανός φορ είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους «ροχιμπλάνκος» και η διοίκηση μετά τη συμφωνία με τον Σουάρες, συζητά με τους πρωταθλητές Ιταλίας για τονδανεισμό τουγια10 εκατομμύρια ευρώκαι οψιόν απόκτησής του για άλλα45.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι οΣουάρεςνααποχωρήσει ως ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, να μετακινηθεί στην Ατλέτικοκαι οΜοράτα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής του στη Γιουβέντους.

Juventus are now in talks with Atlético Madrid to sign Álvaro Morata! €10m loan + €45m buy option offered to Atlético.

Atléti are now seriously considering to sell Morata because Luis Suarez is close to be the new striker. He’s ready to leave #FCB as a free agent @SkySport

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 21, 2020

Διαβάστε επίσης:

  • Στα άκρα οι σχέσεις Σουάρες-Μπαρτσελόνα: Ζητά 14 εκατ. ευρώ αποζημίωση για να φύγει ελεύθερος​
  • ​H Γιουβέντους κάλεσε τον Σουάρες για να του πει ότι δεν θα τον υπογράψει
  • Απέρριψε πρόταση της Ιντερ Μαϊάμι ο Σουάρες
  • ​Οι τρεις επιλογές του Σουάρες μετά το «ναυάγιο» με Γιουβέντους (poll)
  • «Ιταλός» ο Σουάρες, φίλαθλοι του ζητούσαν να υπογράψει στην Γιουβέντους

Gazzetta.gr