Αθλητισμός

Ισπανία: Η αστυνομία σταμάτησε ανόητους που ετοίμαζαν αγώνα φορέων κορονοϊού με υγιείς

Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια. Κάποιοι στην Ισπανία είχαν την ιδέα να διοργανώσουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε φορείς του κορονοϊού και υγιείς ανθρώπους κάτι που κατάφερε να σημάνει συναγερμό στην αστυνομία της Ναβάρα. Η ισπανική πόλη έχει αρκετά κρούσματα και το Σάββατο ανακοινώθηκαν ακόμα 40 κρούσματα. Έτσι, μόλις η αστυνομία και η δίωξη ηλεκτρονικού…

Η ηλιθιότητα δεν έχει όρια. Κάποιοι στην Ισπανία είχαν την ιδέα να διοργανώσουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε φορείς του κορονοϊού και υγιείς ανθρώπους κάτι που κατάφερε να σημάνει συναγερμό στην αστυνομία της Ναβάρα.

Η ισπανική πόλη έχει αρκετά κρούσματα και το Σάββατο ανακοινώθηκαν ακόμα 40 κρούσματα.

Έτσι, μόλις η αστυνομία και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έπεσαν πάνω στη συγκεκριμένη πρόσκληση για τον φιλικό αγώνα της ηλιθιότητας είχαμε την άμεση κινητοποίησή τους. Ο αγώνας ήταν να διεξαχθεί την Δευτέρα (20/07) και αμέσως οι Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες.

Οι διοργανωτές του αγώνα βρέθηκαν αμέσως, ο αγώνας φυσικά δεν θα διεξαχθεί και όσοι το σκέφτηκαν βρίσκονται αντιμέτωποι με κατηγορίες για πιθανές παραβιάσεις κατά της δημόσιας υγείας. Ο πρώτος που συνελήφθη ήταν ένας 23χρονος ο οποίος είναι κάτοικος της Παμπλόνα και ήταν υπεύθυνος για την διακίνηση και διάθεση των εισιτηρίων. Ο συγκεκριμένος μάλιστα πριν από μερικές ημέρες είχε διοργανώσει συνάντηση εκατοντάδων νέων για να διμαρτυρηθούν για τα μέτρα που έχει πάρει η τοπική κυβέρνηση.

Τόσο εκείνος, όσο και οι υπόλοιποι αντιμετωπίζουν πρόστιμο που ξεκινά από τις 3.000 ευρώ και ανάλογα με τις κατηγορίες που θα τους απαγγελθούν μπορούν να βρεθούν ακόμα και στη φυλακή.

Sport24.gr